"Başörtülü psikolog olmaz" diyen Üstün Dökmen'e bir tepki de Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den

Prof. Dr. Üstün Dökmen, katıldığı programda, "Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı olması meslek etiğine aykırıdır. Nötr olamazlar" ifadelerini kullandı. Sözleriyle büyük tepki çeken Üstün Dökmen'e bir tepki de Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den geldi.

Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Prof. Dr. Üstün Dökmen, yaptığı açıklamalarıyla tepki çekti. Üstün Dökmen, başörtülü kadınların psikolog, psikiyatr ve rehber öğretmen olmamaları gerektiğini savundu.


Tartışmalara yol açan açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Prof. Dr. Üstün Dökmen, "Başörtülü psikolog, psikiyatrist, PDR uzmanı olmaz. Seans esnasında özdeşim kurar, sempati duyarsam artık o psikolojik danışman olmaktan çıkar" ifadeleriyle tartışma yarattı.



ÜSTÜN DÖKMEN'İN AÇIKLAMASI MEHMET DİNÇERLER'İ İSYAN ETTİRDİ


Üstün Dökmen’in açıklamaları sonrası sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Dökmen'e tepki gösteren isimlerden biri de ünlü popçu Hadise'nin geçtiğimiz Nisan ayında evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler oldu.

"Başörtülü psikolog olmaz" diyen Üstün Dökmen'e bir tepki de Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den

Prof. Dr. Üstün Dökmen'in, "Başörtülü psikolog olmaz" ifadelerine tepki gösteren Mehmet Dinçerler, "Ulan bir bitmediniz. Sizin düşünceleriniz de insan etiğine aykırı" dedi.

"Başörtülü psikolog olmaz" diyen Üstün Dökmen'e bir tepki de Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den - Resim : 2

 

"Başörtülü psikolog olmaz" diyen Üstün Dökmen'e bir tepki de Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler'den ile ilgili etiketler Hadise Armağan Çağlayan Prof. Dr. Üstün Dökmen mehmet dinçerler tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.