Başlat filminin konusu nedir? Başlat oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

Başlat filminin konusu nedir? Başlat oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? 5 Kasım günü yayın akışında yer alan Başlat filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Son zamanların en iyi bilim kurgu filmleri arasında yer alan Başlat hangi kanalda? Başlat oyuncuları kimlerdir?

Başlat filminin konusu nedir? Başlat oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? 5 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Başlat adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Başlat filmi 2018 yılında vizyona girmiştir.

Başlat Filminin Konusu Nedir?

Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vadetmektedir. Wade de bu macera dolu hazine avının peşine düşmüştür. Bir süre sonra her şey bir oyun olmaktan çıkıp acımasız bir rekabete dönüşür. Zira şirket hissedarları ve paragöz oyuncular hazineye herkesten önce ulaşabilmek için diğer yarışmacıları saf dışı bırakmak için her şeyi yapmaya hazırdır...

Başlat filminin konusu nedir? Başlat oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

Yönetmenliğini başarılı yönetmen Steven Spielberg'ün üstlendiği ve senaryosunu Ernest Cline'ın kaleme aldığı Ready Player One'ın başrolünde Tye Sheridan ve Olivia Cooke yer alıyor.

Başlat Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn

Tür:  Bilimkurgu, Aksiyon

Yapım Yılı: 30 Mart 2018 / 2s 20dk

Başlat filminin konusu nedir? Başlat oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV başlat filminin konusu nedir oyuncuları yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.