Başlarını eğdirmediler...

Mersin'de darbe girişimi zanlıları adliyeye götürüldü.

Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ile birlikte 8 asker, 14 emniyet mensubunun bulunduğu 22 kişi adliyeye sevk edildi. Zanlılar Adliyeye götürülürken kafalarını eğmelerine polislerin engel olması ise dikkat çekti.
Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik Mersin'de yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ile üst düzey askeri ve emniyet mensubunun da bulunduğu 22 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz Cuma günü darbe girişimine destek verdikleri belirlenen kişilere yönelik yürütülen operasyonlarda, Mersin'de kendisini sözde 'sıkı yönetim bölge komutanı' ilan eden Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan ile birlikte 1 binbaşı, 1 yüzbaşı, 1 astsubay başçavuş, 1 astsubay üstçavuş, 2 uzman çavuş ve 1 sivil memur olmak üzere 8 askeri personel gözaltına aldı.
Emniyet kanadına yönelik sürdürülen operasyonlarda ise darbe girişimi gecesi Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan'ın yanına giderek bağlılığını bildiren ve kendisini sözde 'sıkı yönetim bölge komutan yardımcısı' ilan eden 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Basri Dağdelen ile birlikte aralarında üst düzey emniyet müdürlerinin de bulunduğu 14 emniyet mensubu gözaltına alındı.

190720161340308652730_3.jpg

Başlarını eğdirmediler... ile ilgili etiketler FETÖ Nejat Atilla Demirhan Fethullahçı Terör Örgütü darbe girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.