Başlarına taş düşse A Haber'den biliyorlar! Sinan Oğan'dan algı operasyonu...

Gümüşhane'de define arama çalışmaları sırasında kurutulan Dipsiz Göl ile ilgili tartışmalar sürerken, eski milletvekili Sinan Oğan, bu konudan bile A Haber'i suçlamayı başardı.

Gümüşhane'de bulunan 12 bin yıllık Dipsiz Göl, define araması yapılırken kurutuldu.

Geçtiğimiz pazar günü Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek bölgede incelemelerde bulundu

KAPATILMASINI İSTEDİLER!

Vali Taşbilek’in incelemeleri sırasında yanına gelen yayla sakinlerinden Naziye Dervişoğlu, “Biz buranın kapatılması taraftarıyız. Çocuklarımızı biz buradan geri alamıyoruz. Göle gidiyoruz diyip duruyorlar. Biz burayı kapattırmak istiyoruz. Ölmüşlerinizin ruhu için burayı kapatın. Buradan milletin bir faydası yok.” dedi.

HERKES YAYINLADI, HEDEF A HABER OLDU

Tüm ajansların servis ettiği bu haberi yayınlayan A Haber ise eski milletvekili Sinan Oğan'ın hedefi oldu.

Başlarına taş düşse A Haber'den biliyorlar! Sinan Oğan'dan algı operasyonu...

Bölgeye ilk canlı yayın ekibi gönderen ve konuyu günlerdir işleyen A Haber üzerinden algı operasyonu yapmaya çalışan Oğan, "İnanamıyorum! Kanallar arasında geçiş yaparken biraz önce A Haber'de bir haber röpörtaja rastladım. Vatandaşları konuşturup boğulmalar oluyor o sebeple Dipsiz Göl kurutulmalı ve üzeri kaptılmalıdır dedirtmişler... Siz nasıl bir şeysiniz?" ifadelerini kullandı.

Başlarına taş düşse A Haber'den biliyorlar! Sinan Oğan'dan algı operasyonu... - Resim : 2

Başlarına taş düşse A Haber'den biliyorlar! Sinan Oğan'dan algı operasyonu... ile ilgili etiketler Gümüşhane A Haber Sinan Oğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.