Başlarına gelmeyen kalmadı... Eser Yenenler ile Berfu Yenenler kabus dolu o evden taşındı

2015 Miss Turkey güzellerinden Berfu Yenenler (26) ile ünlü oyuncu Eser Yenenler (38) pandemi döneminde şehirden uzaklaşıp doğayla iç içe olmak için Kemerburgaz'da müstakil lüks bir eve taşınmıştı. Ancak çiftin bu evde başına gelmeyen kalmadı. Eser & Berfu Yenenler çifti son olarak evin kirası 4 katına çıkınca taşınma kararı aldı.

Tescilli güzel eşi Berfu Yenenler ile oyuncu Eser Yenenler 2019 yılında evlenmiş, çift aynı yıl ilk oğulları Kuzey'i, 2021'de ise ikinci çocukları Mete'yi kucaklarına almışlardı. İkili pandemi döneminde ise şehirden uzaklaşmak ve oğulları Kuzey'i doğa ile iç içe büyütmek için Kemerburgaz'da bir eve taşınmıştı. Ancak ikilinin orman içinde taşındıkları müstakil, lüks evde başına gelmeyen kalmadı.

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre; Geçtiğimiz günlerde ev sahibinin kirayı 4 katına çıkarması üzerine buradan taşınmak zorunda kalan Yenenler, herkesin hayalini kurduğu bu tarz bir evde yaşamanın hiç de kolay olmadığını belirtip yaşadıkları ilginç olayları anlattı.

Başlarına gelmeyen kalmadı... Eser Yenenler ile Berfu Yenenler kabus dolu o evden taşındı

İŞTE EVLERİNDE BAŞLARINA GELEN TALİHSİZLİKLER...


2015 Miss Turkey güzellerinden Berfu Yenenler, herkesin rüyasını süsleyen kütük evlerde yaşamanın sanıldığı kadar kolay olmadığını söyledi. Berfu Yenenler, orman içindeki evlerinde başına gelenleri sıraladı:

"İlk bir sene çok güzel geçti. Ardından ev bizi çok mutsuz etmeye başladı. Masrafı fazlaydı. Ev canlı gibiydi, kendi kendine yaşıyordu. Yangın çıktı, evi yarasalar bastı, tilkiler geldi, bacaya eşek arıları yuva yaptı. Evin camları kırıldı, kalorifer düştü, tesisat patladı. Bu arada biz yokken esrarengiz birisi de eve girmiş. Çok korktuk, büyük maceraydı"

Başlarına gelmeyen kalmadı... Eser Yenenler ile Berfu Yenenler kabus dolu o evden taşındı - Resim : 2

Son olarak ünlü çift geçtiğimiz günlerde ev sahibinin kirayı 4 katına çıkarması üzerine buradan taşındı.


 

Başlarına gelmeyen kalmadı... Eser Yenenler ile Berfu Yenenler kabus dolu o evden taşındı ile ilgili etiketler Eser Yenenler berfu yenenler kemerburgaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.