Basketbolcu Metecan James Birsen'den Selin Ciğerci açıklaması

Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci'nin basketbolcu bir isimle aşk yaşadığı iddia edilmiş, Ciğerci ise 'Şuan için birbirimizi tanıma evresindeyiz' diyerek hakkında çıkan iddiaları doğrulamıştı. Ünlü fenomenin aşk yaşadığı kişinin Fenerbahçe Beko’da forma giyen Metecan James Birsen olduğu ileri sürüldü. Genç basketbolcu konu ile ilgili Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. İşte ayrıntılar...

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını 37 yaşındaki Selin Ciğerci kendisinden 10 yaş küçük futbolcu eşi Gökhan Çıra ile 2 yıllık evliliğini 10 Eylül'de noktaladı. Mutlu bir aile tablosu imajı çizen çiftin sürpriz ayrılığı hayranlarını şaşırttı. Ayrılık sonrası eski eşler ayrı ayrı yaptıkları açıklamalarında yeniden barışabileceklerinin sinyallerini vermişlerdi ancak Selin Ciğerci cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

Basketbolcu Metecan James Birsen'den Selin Ciğerci açıklaması


SELİN CİĞERCİ: İSMİNİ AÇIKLAMAM ETİK OLMAZ

10 Eylül'de 15 dakika içerisinde 'severek ayrıldım' dediği eşi Gökhan Çıra'dan boşanan Selin Ciğerci, basketbolcu bir isimle aşk yaşamaya başladı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü fenomen, "Evet doğru, geçen günlerde görmüşler bizi. Kendisi Türkiye'de yaşıyor ve buradaki bir takımda spor hayatını sürdürüyor. Denilenler gibi aramızda ciddi bir şey yok. Deneme aşamasındayız. Belki olur belki olmaz, belki bir hafta sonra görüşmeyi sonlandırabiliriz. Şuan için birbirimizi tanıma evresindeyiz sadece. Ciddi bir birliktelik olmadığı için kendisinin ismini açıklamam etik olmaz." açıklamasında bulundu.

 

ONUR AKAY: KARİYERİ NEDENİYLE KORKTUĞU İÇİN BU İLİŞKİYİ YALANLAYACAK

Selin Ciğerci'nin aşk itirafının ardından basketbolcu ismin kim olduğu merak edildi. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Selin Ciğerci'nin sevgilisinin kim olduğunu açıkladı. Akay, "Fenomen Selin Ciğerci'nin merak edilen basketbolcu sevgilisinin kim olduğunu, çok önemli bir kaynaktan öğrendim. Basketbol camiasından olan bu kaynağım, Selin Ciğerci'nin Fenerbahçe Beko’da forma giyen ve anne tarafından İrlandalı olan Türk basketbolcu Metecan James Birsen'le aşk yaşadığını anlattı. Başarılı basketbolcunun kariyeri nedeni ile korktuğu bu ilişkiyi, iki taraf da yalanlayacak belki ama kaynağım çok sağlam ve eminim kısa sürede bu ikili basına yakalanacak."

METECAN JAMES BİRSEN: HABERLER GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR

Onur Akay'ın açıklamalarının ardından gözlerin çevrildiği Metecan James Birsen cephesinden de flaş bir açıklama geldi. İddiaları yalanlayan 26 yaşındaki yetenekli basketbolcu Instagram hesabının hikaye kısmından açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Birsen şu ifadeleri kullandı; "Bugün hakkımda çıkan ve birçok farklı mecrada da yer bulduğunu öğrendiğim haberlerle hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Konu, menajerim ve avukatım aracılığıyla hukuki yollar üzerinden takip edilecek ve gerekli tüm aksiyonlar alınacaktır. Hukuki sürecin sonunda, insanların hayatlarıyla ilgili bu takip yalan haberleri üreten kişiler ve kurumlar için örnek teşkil edecek kararlar çıkacağı kararlar ümit ediyor, bu haberi çıkaran ve yayılmasına vesile olan kişi ve mecraları şiddetle kınıyorum”

Basketbolcu Metecan James Birsen'den Selin Ciğerci açıklaması

 

 

Basketbolcu Metecan James Birsen'den Selin Ciğerci açıklaması ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Onur Akay Sosyal Medya Metecan James Birsen gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.