Basketbol uzatmalar dahil mi? Nesine, bilyoner Basketbol uzatmalar dahil mi?

Basketbol uzatmalar dahil mi? Nesine üzerinden basketbol kuponu yapan iddia severler, baskette uzatmalar dahil mi sorusuna yanıt arıyor. Basketbol maçlarının uzatmaya gitmesi sonrası taraftarlar basketbolda uzatmalar kuponlara dahil mi sorusunun yanıtını haberimizde derledik.

Basketbolda uzatmalar dahil mi, Nesine baskette uzatmalar dahil mi sorularının yanıtı haberimizde.

BASKETBOL UZATMALAR DAHİL Mİ?

Devre ve periyot sonuçlarına yönelik oyunlar sonrası basketbol oyunları uzatmaya giderse, oynanan bahisler ve kuponlar uzatma sonuçlarına göre değerlendirilecektir.

İddaa'da yeni dönemle birlikte basketbol oyunlarında değişikliğe gidildi.

Eski dönemde maç sonu oyunu veya maç sonu için alt veya üst seçeneklerine kupona yapıldığında uzatma süresi oynadığınız oyunun sonucunu etkilemiyordu.

Ancak yeni dönemle birlikte maç sonu için oynanan taraf ve alt-üst oyunlarında uzatma süreleri de oynadığınız oyunun sonucuna dahil ediliyor.

basketbol uzatmalar dahil mi ile ilgili görsel sonucu

Örneğin normal süresi 80-80 biten bir basketbol maçına 160,5 üst seçeneği için oynamışsanız ve maçın uzatma süresi 90-89 biterse oynadığınız oyun tutmuş sayılıyor.

Ancak aynı maça 160,5 alt oynamışsanız ve uzatma süresi 90-89 sonuçlanmış ise oynadığınız oyun tutmamış sayılıyor.

Bu durum maç sonu taraf oyunları için de geçerli. Normal süresi beraber biten karşılaşmalarda uzatma sonucunda hangi takım maçı kazanmışsa o takım maçın galibi sayılıyor. Eski dönemde maç uzatmaya gitmişse karşılaşma berabere bitti sayılıyordu.

Basketbol uzatmalar dahil mi? Nesine, bilyoner Basketbol uzatmalar dahil mi? ile ilgili etiketler Basketbol baskette uzatmalar dahil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.