Basketbol Türkiye Kupası'nda ilk finalist Fenerbahçe Beko...

Basketbolda Bitci Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali bugün dev bir maçla başladı. Bursa'nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda yarı finalin ilk ayağı Fenerbahçe Beko - Galatasaray Nef derbisine sahne oldu. THY Euroleague'de uçuşa geçen Sarı-Lacivertliler, ligde mağlup ettiği ezeli rakibini Kupa'da da yenmek istiyordu. Sarı-Kırmızılılar ise rövanş peşindeydi. Holigan kavgası nedeniyle ara verilen maçtan Fenerbahçe Beko galip ayrıld.

Basketbolda Bitci Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali'ne Bursa ev sahipliği yapıyor. TOFAŞ'ı eleyen Fenerbahçe BEKO ile Gaziantep Basketbol'u geçen Galatasaray NEF, yarın finalde kozlarını paylaştı.

Sarı-Lacivertliler karşılaşmadan 64-49 galip ayrılarak ilk finalist oldu.

Anadolu Efes, Darüşşafaka, Fenerbahçe Beko ve Galatasaray Nef'in yer alacağı dörtlü final,  Tivibuspor'dan şifresiz yayınlanacak. Tivibu abonesi olmayanlar da maçları takip edebilecek.

Dörtlü final maçlarının programı ise şöyle:

18 Şubat Cuma:

18.00 Fenerbahçe Beko-Galatasaray Nef

21.00 Anadolu Efes-Darüşşafaka

Basketbol Türkiye Kupası'nda ilk finalist Fenerbahçe Beko...

FENERBAHÇE BEKO ÇOK FORMDA

Çeyrek finalde TOFAŞ'ı 88-93 mağlup eden Fenerbahçe Beko, Bursa'ya şampiyonluk için geldi. THY Euroleague'de oynadığı son 10 maçın 9'unu kazanmış durumda.

Sasha Djordevic'in takımı ING Basketbol Süper Ligi'nde de 21 maçın 17'sini kazandı ve lider durumda... Ezeli rakipler bu sezon ligde 11 Aralık tarihinde Galatasaray'ın ev sahipliğinde karşılaşmış ve Sarı-Lacivertliler deplasmanda 76-86 kazanmıştı.

Anadolu Efes, Darüşşafaka, Fenerbahçe Beko ve Galatasaray Nef'in yer alacağı dörtlü final,  Tivibuspor'dan şifresiz yayınlanacak. Tivibu abonesi olmayanlar da maçları takip edebilecek.

Basketbol Türkiye Kupası'nda ilk finalist Fenerbahçe Beko... - Resim : 2 

GALATASARAY RÖVANŞ PEŞİNDEYDİ

Geçen sezon kümede kalma savaşı veren Galatasaray NEF, bu sezon eski gücüne kavuşmuş durumda... ING Basketbol Süper Ligi'nde 21 maçın 12'sini kazanan Sarı-Kırmızılılar, Kupa'nın çeyrek finalinde Gaziantep Basketbol'u 62-77 mağlup etti.

Bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Ekrem Memnun'un takımı 7 maçın 5'ini kazandı. Cim Bom, ligdeki yenilginin rövanşını kupada almak istiyordu.

Basketbol Türkiye Kupası'nda ilk finalist Fenerbahçe Beko... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Galatasaray Galatasaray NEF
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.