Basketbol takımı kaptanı lojmanda ölü bulundu

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) kaptanı Ziya Berhan Kılıç, takım lojmanındaki odasında ölü bulundu. Kaptanın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu.

ÇBSK kaptanı Ziya Berhan Kılıç (30), takımın hafta sonu Bursa deplasmanında oynayacağı maç için sabah Çorlu Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen antrenmanına izin alarak katılmadı. Kaptan ikinci antrenmana da katılmayınca ailesine haber verildi.

Basketbol takımı kaptanı lojmanda ölü bulundu

Kaptan Kılıç'a uzun süre telefonundan da ulaşamayan ailesi yaşadığı eve geldi ve takım lojmanının kilitli olan oda kapısını kıran ağabeyi korkunç manzara ile karşılaştı.

Sporcunun ağabeyi ve babası genç sporcuyu yatağında hareketsiz buldu. Acil olarak lojmana gelen sağlık ekipleri kaptanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Basketbol takımı kaptanı lojmanda ölü bulundu - Resim : 2

Yapılan incelemelerin ardından ÇBSK takım kaptanı Ziya Berhan Kılıç’ın cansız bedeni Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Basketbol takımı kaptanı lojmanda ölü bulundu ile ilgili etiketler kaptan ölüm lojman ÇBSK lojmanlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.