"Güzellik merkezi" olarak bilinen iş yeri görenleri şaşırttı

Ankara Altındağ'da güzellik salonu ve tuhafiye olarak kullanılan iş yerine polis tarafından baskın yapıldı. Ancak iş yerinin yabancı uyruklu kadınlara doğum yaptırıldığı ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerinin istihbarat çalışması sonucunda Altındağ'da güzellik salonu ve tuhafiye olarak kullanılan iş yerinde yabancı uyruklu kadınlara doğum yaptırıldığı belirlendi.

"Güzellik merkezi" olarak bilinen iş yeri görenleri şaşırttı

PARAVAN ARKASINA SAKLANMIŞ KAPI BULUNDU

Bunun üzerine söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, kıyafetlerle paravan arkasına gizlenmiş kapıdan güzellik merkezine girdi. Merkezin içerisindeki odaların doğumhane olarak kullanıldığını belirleyen ekipler, firma sahibi, doğum yaptıran ebe ve yanında çalışanlardan oluşan tamamı yabancı uyruklu 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

"Güzellik merkezi" olarak bilinen iş yeri görenleri şaşırttı - Resim : 2

TIBBİ MALZEMELER BULUNDU

Muayene odalarında ultrason cihazları ile doğumda kullanılan ilaç ve tıbbi malzemeler ele geçirildi. Söz konusu iş yerindeki bir odada tablonun arkasına gizlenmiş çıkış kapısı olduğu ve baskınlarda içeridekilerin kaçması amacıyla kullanıldığı tespit edildi.

"Güzellik merkezi" olarak bilinen iş yeri görenleri şaşırttı - Resim : 3

Öte yandan güzellik merkezinin giriş ve çevresine çok sayıda güvenlik kamerası yerleştirildiği ve merkez içindeki bir görevli tarafından bu kameraların sürekli kontrol edildiği de belirlendi.

"Güzellik merkezi" olarak bilinen iş yeri görenleri şaşırttı - Resim : 4

Doğum yaptıran yabancı uyruklu kadın hakkında yaklaşık 6 ay önce de aynı amaçla farklı bir bölgede kurduğu doğumhaneyi işlettiği gerekçesiyle işlem yapıldığı öğrenildi. Polis ekiplerinin iş yerindeki çalışmaları sürüyor.

 

"Güzellik merkezi" olarak bilinen iş yeri görenleri şaşırttı ile ilgili etiketler Ankara Operasyon polis tuhafiye güzellikmerkezi doğumhane baskın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.