Başkent'te dehşet anları! Sevgilisini tekme tokat dövdü

Ankara'nın Keçiören ilçesinde sevgilisiyle tartışan bir adam, arcını durdurup sokak ortasında kız arkadaşına şiddet uygulamaya başladı. Çevre sakinlerinin tepkisine aldırmayan adamın yaşattığı dehşet, anbean kameralara yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Selçuklu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, 06 FTZ 68 plakalı otomobilin içindeki çift uzun süre sözlü olarak tartıştı.

HIZINI ALAMAYIP TEKME SAVURDU

Tartışmada şahıs, kadının yüzüne defalarca tokat ve yumruk attı. Daha sonra otomobilinden inen adam, hızını alamayarak otomobilin kapısını açıp kadına tekmeler savurdu.

Başkent'te dehşet anları! Sevgilisini tekme tokat dövdü

Kavga seslerini duyan çevredeki vatandaşlar adama müdahale etmek istedi. O esnada şahıs kendine müdahale etmek isteyen vatandaşlara da tepki gösterdi.

Başkent'te dehşet anları! Sevgilisini tekme tokat dövdü - Resim : 2

Çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verince çift otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Başkent'te dehşet anları! Sevgilisini tekme tokat dövdü ile ilgili etiketler Ankara Sevgili Şiddet Keçiören polis
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.