Başkanın yanında başkanı yalanladı, "VAR kayıtları var, dinleteceğim" dedi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, TRT SPOR'da Erbatur Ergenekon ve Fatih Doğan'ın sorularını yanıtladı. Abdurrahim Albayrak canlı yayında başkan Mustafa Cengiz'in yanında başkanı yalanladı ve "Elimizde VAR kayıtları mevcut ve Bahri Havadır’a dinleteceğim." dedi.

Galatasaray'da şampiyonluk sonrası çalkantılı saatler yaşanıyor. Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak'ın katıldığı canlı yayın sonrası büyük tartışmalar ortaya çıktı. 

Fenerbahçe derbisi sonrası Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı "Çok şey biliyoruz. Zamanı gelince açıklayacağız" açıklaması çok konuşulmuştu. TRT SPOR'a konuk olan Albayrak ve Mustafa Cengiz, VAR kayıtları ile ilgili konuştu.

"CENGİZ KAYIT YOK, DUYUM VAR DEMİŞTİ"

Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak'ın derbi sonrası "Konyaspor maçının VAR görüşmeleri elimizde." şeklinde açıklaması üzerine, "Abdurrahim beye gelen bilgi, duyum şeklinde. Orada direnmenin nedenlerinden birinin yan hakem olduğu söylendi, iddia bu. Bu konuda elimizde yazılı bir belge, kayıt yok." diyerek bu sözleri bir nevi yalanlamıştı. 

ALBAYRAK CANLI YAYINDA CENGİZ'İ YALANLADI

Abdurrahim Albayrak kendine sorular VAR kayıtları ile ilgili soruya "Boşa konuşulmamış şeylerdir. Öylesine söylenmedi. Durup dururken böyle bir iddia ortaya atılmaz. Ama şu an ortamı germeye gerek yok. TFF de seçim sürecinde. İnanıyorum ki TFF'de çok şey değişecek. Elimizdeki VAR kayıtlarını Bahri Havadır'a dinletirim. Şimdi mevcut TFF gidiyor, bunları tekrar gündeme getirmeyelim. TFF'de çok şeyin değişeceğine inanıyoruz. Nihat Özdemir'i destekleyip desteklemeyeceğimizi oturup konuşacağız." ifadelerini kullandı.

 

Başkanın yanında başkanı yalanladı, "VAR kayıtları var, dinleteceğim" dedi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Konyaspor Mustafa Cengiz Abdurrahim Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.