Başkan Trump'dan futbolcuya ağır küfür! 'O..... Çocuğu'

ABD Başkanı Donald Trump, ırkçılık yanlısı söylemlerini her maç diz çökerek protesto eden Amerikan futbolu oyuncusu Colin Kaapernick'e ağır bir şekilde küfür etti.

Amerikan futbolu oyuncusu Colin Kaapernick, geçtiğimiz yıldan beri Amerika'nın ulusal marşında diz çökerek ırkçılığı protesto ediyordu. Sonradan bu protestoya yavaş yavaş diğer sporcular da katılmaya başlamıştı.

ABD Başkanı Trump ise kameralar önünde bu durumla ilgili çok sert bir ifade kullandı. Ulusal marşta diz çöken futbolcuları hedef alan Trump, bu protestoyu başlatan Kaapernick'e 'O... çocuğu' dedi.

İşte Donald Trump'ın o ifadeleri:

‘’Yaralayıcı olan ne biliyor musunuz? Size benzeyen insanlar televizyonlarını açtığında, onlar gibi insanların, muhteşem milli marşımız çalınırken diz çöktüklerini görüyor. Tek bir sporcunun bile bunu yaptığını gördüğünüzde stadı terk ederseniz bu duracak. NFL kulüplerinin sahiplerinin, bir sporcu bayrağımıza saygısızlık ettiğinde, ‘Bu o... çocuğunu sahadan derhal çıkarın. (Sunduğu Çırak programında kullandığı meşhur kelimeye gönderme yaparak' 'Kovuldun' dediğini görmez istemez misiniz?’’.

Kaapernick'in annesi ise Twitter üzerinden şu cevabı verdi:

jkxjvlkxjvlkdfsdfsd

Başkan Trump'dan futbolcuya ağır küfür! 'O..... Çocuğu' ile ilgili etiketler ABD Trump küfür futbolcuya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.