Başkan partililere kızdı: Meyhanede oturuyorsan CHP sayesinde!

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, kendisini eleştiren partililere, "Ben bu partinin belediye başkanıyım, beni beğenmeyebilirsin ama siyaset etiği olarak önce birbirimize saygı duyacağız." sözleriyle cevap verdi. CHP olmasa insanların meyhanede oturamayacağını söyleyen İlgezdi, "AK Parti'nin olduğu yerlere gidin meyhane yok, restoran yok, kafe yok." ifadelerini kullandı.

CHP Ataşehir Belediyesi 5. Olağan Kongresi'nde konuşma yapan Battal İlgezdi, yerel seçimler nedeniyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na övgüler yağdırdı.

"MEYHANELERDE OTURUYORSAN CHP SAYESİNDE"

İlgezdi, Ataşehir Belediyesi'ndeki görev tarifini de şu sözlerle dile getirdi:

"Ben bu partinin belediye başkanıyım, beni beğenmeyebilirsin ama siyaset etiği olarak önce birbirimize saygı duyacağız. Belediye Başkanı'na karşısın. Neden karşısın, kötü mü oldu? 2009'da 50 bin oyu 81 bin yaptık seçim aldık. Eğer bu sokaklarda yürüyorsan, akşam meyhanelerde oturuyorsan, Cumhuriyet Halk Partisi ve belediyesi sayesinde. AK Parti'nin olduğu yerlere gidin meyhane yok, restoran yok, kafe yok. Eğer burası özgürlüğün kenti olduysa Sancaktepe'deki vatandaş buraya geliyorsa, Üsküdar'daki, Beykoz'daki vatandaş bu ilçeye geliyorsa; CHP'nin ve onun kadroları sayesindedir."

Başkan partililere kızdı: Meyhanede oturuyorsan CHP sayesinde! ile ilgili etiketler CHP Ataşehir Battal İlgezdi meyhane
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.