Başkan Oğuz liseli mucitlerle buluştu!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında Kahramankazanlı lise öğrencilerinin hazırladığı birbirinden yaratıcı projeleri inceledi. Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi'nde açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında hazırlanan projeler törenle tanıtıldı.

Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi'nde açılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında hazırlanan projelerin tanıtıldığı törene Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kaymakam Engin Aksakal ile öğrenciler ve veliler katıldı. Başkan Oğuz ve beraberindekiler bilim fuarının açılışını gerçekleştirdi. Davetliler daha sonra şenlik kapsamında hazırlanan projeleri yakından inceleyerek, öğrencilerden bilgi aldı.

Başkan Oğuz liseli mucitlerle buluştu!

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Başkan Oğuz, fuarın öğrencilerin bilimsel araştırmalara ve yeni buluşlara ilgi göstermesi açısından oldukça önemli olduğunu belirterek, “Geleceğin bilim adamları ve mucitlerinin hazırladıkları projeleri oldukça beğendim ve incelemekten keyif aldım. Birçok yaratıcı proje görme fırsatımız oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Kahramankazan Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Başkan Oğuz liseli mucitlerle buluştu! - Resim : 2

Proje yürütücüsü Matematik Öğretmeni Münevver Aksoy da, fuar kapsamında 30 projenin yer aldığını belirterek, “Öğrencilerimizin fikirlerini proje haline getirmeleri onların da çok hoşuna gitti. İnşallah önümüzdeki senelerde daha güzel projelerle devam edeceğiz” dedi.

Başkan Oğuz liseli mucitlerle buluştu! - Resim : 3

Başkan Oğuz liseli mucitlerle buluştu! - Resim : 4

Başkan Oğuz liseli mucitlerle buluştu! - Resim : 5

Başkan Oğuz liseli mucitlerle buluştu! - Resim : 6

Başkan Oğuz liseli mucitlerle buluştu! ile ilgili etiketler Kahramankazan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.