Başkan Muhittin Böcek domuz gribi mi oldu? 3 gündür tedavi görüyor...

3 gündür hastanede doktor kontrolünde tutulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, domuz gribi olduğu iddialarına yanıt verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘influenza’ teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.

Solunum yolunu, akciğerlerini ve bronşlarını etkileyen virüs nedeniyle, 39 derece ateş şikayetiyle hafta sonu özel bir hastanede tedavi altına alınan Başkan Böcek’in 3 gündür hastanede doktor kontrolü altına tutulduğu öğrenildi.

Başkan Muhittin Böcek domuz gribi mi oldu? 3 gündür tedavi görüyor...

DOMUZ GRİBİ DEĞİLİM

Ani başlayan ve ağır şekilde seyreden rahatsızlığı nedeniyle bu haftaki bazı programlarını iptal ettiğini söyleyen Böcek, “Merak etmeyin domuz gribi değilim. Yakın zamanda görevime döneceğim” dedi.

Başkan Muhittin Böcek domuz gribi mi oldu? 3 gündür tedavi görüyor... ile ilgili etiketler Antalya grip Muhittin Böcek Hastane
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.