Başkan ile futbolcunun ilişkisi ortaya çıktı!

Paraguay'da mücadele eden Rubio Nu de Luque adlı kulübün başkanı Antonio Gonzalez ile takımın futbolcularından Gabriel Bernardo Caballero arasında ilişki yaşandığını ortaya çıkaran fotoğraf gündeme oturdu. Başkan, Caballero ile iki yıldır ilişkisi olduğunu kabul ederken konuyla ilgili paylaştığı videoda futbolcunun sözleşmesini yırttı

Paraguay’da Rubio Nu de Luque takımı basına sızdırılan bir fotoğrafla dünyada gündeme oturdu. Kulüp başkanı Antonio Gonzalez ile takımda forma giyen Gabriel Bernardo Caballero’nun yatakta çekilmiş bir fotoğrafı su yüzüne çıkınca ortalık karıştı.

TOPCULAR3

Olayın duyulmasının ardından Gonzalez bir açıklama yayınladı. Kamera karşısına geçen Gonzalez, futbolcusu ile ilişkisini “Açık olmak gerekirse Caballero ile birlikte olduk. Benim için çok özeldi. Yoldaşımdı. Tüm önceliklere sahipti” sözleriyle kabul etti. Başkan, transfer için başka kulüplerle görüşen Caballero’nun kendisini onu takımda tutmak için yeteri kadar çaba sarfetmemekle suçladığını ve bu süreçte görüntünün sızdırıldığını belirtti.

topcular2_1

Gonzalez, futbolcusu ile ilişkisinin iki yıldır sürdüğünü itiraf ederken, kamera karşısında Bernardo Gabriel Caballero’nun sözleşmesini yırttı ve Caballero’yla ilgili olarak “Bir erkek bir kadından bin kat daha kıskançtır ve kendisi beni bir süredir tehdit ediyordu” dedi. Başkan ayrıca Caballero’ya hayal edemeyeceği lüks harcamalar yaptığını ve pahalı arabalar aldığını söyledi.

Başkan ile futbolcunun ilişkisi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Sevgili futbolcu başkan ilişki paraguay
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.