Başkan Gevrek taraftarlarla kavga etti!

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da kötü gidiş sürüyor. Bugün İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılı takımda sinirler iyice gerildi. Başkan Adil Gevrek maçın ardından aracının önünü kesip kendisine tepki gösteren taraftarlarla yumruk yumruğa kavga etti.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da son dönemlerde alınan başarısız sonuçların ardından başkan Adil Gevrek yönetimine tepkiler çığ gibi büyürken, bugün oynanan müsabakanın ardından da gerilim iyice yükseldi.

Maç sırasında "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, müsabakanın ardından Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in stattan ayrıldığı sırada Gevrek'in aracının önünü kesti. Bu sırada aracından inen Gevrek, taraftarlarla tartışmaya başladı. Tartışmayın büyüyerek, yumruk yumruğa kavgaya döndüğü öğrenilirken, araya güvenlik görevlileri girdi.

Daha sonrasında Gevrek, polis korumasıyla aracına bindirildi ve taraftarların olduğu bölümden uzaklaştı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Yeni Malatyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, Süper Lig'in 25. haftasında bugün oynanan İttifak Holding Konyaspor maçı sonrası bir grup taraftarın, başkan Adil Gevrek ile yöneticilerin yer aldığı araca saldırdığı ileri sürüldü.

Kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yaşanan olayla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Bugün oynadığımız Konyaspor müsabakasından sonra kulüp başkanımız Adil Gevrek ve yöneticilerimizin yer aldığı araca stat çıkışında bir grup tarafından fiziksel saldırı gerçekleştirilmiştir. Emniyet mensuplarının zamanında müdahalesiyle bu fiziksel saldırının daha da büyümesi engellenmiştir. Modern toplumların vazgeçilmez bir unsuru olan eleştiri hakkının, fiziksel şiddete dayandırılması kabul edilemez bir durumu ortaya koymuştur. Yaşanılan ilkel ve garabet durumun kimler tarafından yönlendirildiğini araştıracağımızı ve hukuki mecralar önünde olayın takipçisi olacağımızı Yeni Malatyaspor'un cefakar taraftarına ve tüm kamuoyuna saygılarımızla beyan ederiz."

Öte yandan, güvenlik güçleri tarafından olayla ilgili bir kişiye 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Hakkında Kanun uyarınca işlem yapıldığı öğrenildi.

Başkan Gevrek taraftarlarla kavga etti! ile ilgili etiketler Malatyaspor Konyaspor Kavga Adil Gevrek BtcTurk ittifak holding tartışma yumruk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.