Başkan Dursun Özbek maç sonu konuştu: Transferler devam edecek

Süper Toto Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Maçtan sonra Başkan Dursun Özbek transfer hakkında konuştu. Özbek, "Tam istediğimiz oyunu oynayamadık. Hazırlıklarımız devam edecek, takımımızın güçlenmesi için yeni oyuncularımız var. Onların da dahil olmasıyla beraber, taraftarlarımıza güzel günler yaşatmak istiyoruz. Hala eksik bölgelerimiz olduğunu düşünüyorum, transferler devam edecek." dedi.

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti. Maçtan sonra Başkan Dursun Özbek transfer hakkında konuştu.

EKSİK BÖLGELERİMİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM, TRANSFERLER DEVAM EDECEK

Başkan Özbek, "Tam istediğimiz oyunu oynayamadık. Hazırlıklarımız devam edecek, takımımızın güçlenmesi için yeni oyuncularımız var. Onların da dahil olmasıyla beraber, taraftarlarımıza güzel günler yaşatmak istiyoruz. Hala eksik bölgelerimiz olduğunu düşünüyorum, transferler devam edecek." dedi.

"CUMHURİYET'İN 100. YILINA YAKIŞAN BİR SEZON OLMASINI DİLİYORUM"

Başkan Dursun Özbek açıklamalarına, "Cumhuriyetin 100. yılı. Cumhuriyetimize yakışan bir sezon olmasını diliyorum. Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarlarımız, bizi desteklemeye devam etsinler, 3 puanımız daim olsun. Önümüzdeki haftadan itibaren eksik bölgelerimiz için çalışmalara başlayacağız. Galatasaray için hizmet etmek şereftir, hiçbir zaman yorulmayacağız. Galatasaray için en iyisini yapacağız. Bu sene çok önemli, Galatasaray Cumhuriyet'in yüzüdür." şeklinde devam etti.

.

Başkan Dursun Özbek maç sonu konuştu: Transferler devam edecek ile ilgili etiketler Antalyaspor Galatasaray Süper Lig Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.