Başkan Çebi'nin önceliği borç temizliği!

Beşitaş'ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman yönetiminden kalan ödeme krizlerini çözmek için harekete geçti.

Hafta sonu gerçekleştirilen kongrede, 5009 oy alarak Beşiktaş'ın 34. başkanlığına seçilen Ahmet Nur Çebi'yi zorlu bir dönem bekliyor. Dün mazbatasını alan Çebi ve yönetimi öncelikle Bankalar Birliği'yle görüşerek mali durumu düzeltmek için kolları sıvadı. Çebi'nin ilk işi Fikret Orman yönetiminin eylülde UEFA için yapması gereken ödemelerin yapılmaması nedeniyle 100 milyon TL'lik krizden kurtulmak olacak. Yeni yönetim, UEFA ile bir problem yaşamaması için ilk olarak bu sorunu halletmeyi planlıyor.

ABDULLAH AVCI İÇİN KRİTİK VİRAJ

Kulübün maddi durumunda düzenlemeye gideceklerini belirten Çebi, yıl sonuna kadar ödenmesi gereken 700 milyon TL için çözümler bulmaya çalışacak. Bunun ardından Braga maçı öncesinde Ümraniye'ye yönetim ekibiyle birlikte gidecek olan Beşiktaş Başkanı, Abdullah Avcı ve futbolcularla bir araya gelecek. Avcı'ya olan güvenini bizzat iletecek olan Çebi, Braga ve Galatasaray derbisini kazanarak takımın bir an önce toparlanmasını istiyor.

OPERASYON BAŞLADI

Başkan Çebi, seçim öncesi verdiği mesajları uygulamaya koymaya başladı. Çebi, kulübün personellerinin seçim sürecinde aktif olarak rol aldıklarını belirtip, bazılarının grupları yöneterek “bindirilmiş kıtalar” oluşturmaya çalıştığını bildirmişti. Siyah-beyazlı kulüpte ilk istifa CEO Gökhan Sarı'dan geldi. Beşiktaş'tan ayrılmak için 4.5 milyon TL tazminat istediği öne sürülen Sarı, seçimin ertesi gününde görevinden istifa etti. Çebi'nin kulübe dahi uğramamasını söylediği Genel Koordinatör Levent Çifter'le de yolları ayıracağı ancak isimlerin bununla sınırlı kalmayacağı belirtildi. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu'nun da kulüpten gönderileceği öğrenildi.

AKTİF REKLAM’DAN 10 MİLYON TL

Uzun süredir devam eden Aktif Reklam davasından Beşiktaş'a sevindirici bir haber geldi. Siyah-beyazlılara olan ödemelerini yapmayan Aktif Reklam Şirketi'yle anlaşma feshedilmiş ve dava açılmıştı. Dava sonucunda Beşiktaş'ın lehine çıkan karar sonrası Aktif Reklam, kulübe 10 milyon TL ödeyecek.

Başkan Çebi'nin önceliği borç temizliği! ile ilgili etiketler Fikret Orman Abdullah Avcı Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.