Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaklaşık 4 ay süren koronavirüs tedavisinin ardından, geçtiğimiz ay taburcu olup görevine başlamıştı. Başkan Böcek gece yarısına doğru, sosyal medya hesabından ilginç bir tweet attı. Böcek, ”Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var.” yazdı. Böcek'in bu tweeti CHP'yi karıştırdı. Başkan Böcek’in bu mesajı neden yazdığı ve kimleri kast ettiği anlaşılamadı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Koronavirüs salgını sürecinde tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’de de bir çok kişi hastalığa yakalandı. Aralarında devlet adamları ile sanatçı, futbolcu gibi toplumun her kesiminden insan bulunuyordu. Bu kişilerden biri de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ti.

BÖCEK 64 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI
 
Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek 17 Ağustos 2020’de, Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine özel hastanede tedaviye alındı. Sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine Böcek, 7 Eylül'de yoğun bakımda uyutuldu.

Koronavirüs tedavisinin ardından astım rahatsızlığı ve akciğerlerindeki yırtılma nedeniyle Başkan Böcek'e daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi uygulandı. Solunum makinesine bağlanan ve 25 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi’ne sevk edilen Başkan Böcek, 64 gün kaldığı yoğun bakımdan 9 Kasım'da normal odaya çıkartıldı.

Başkan Böcek, 108 günün sonunda 3 Aralık akşamı taburcu edildi. Başkanı Böcek yaklaşık 4 ay süren koronavirüs tedavisinin ardından, geçtiğimiz ay görevine başladı.
 
“BEN ÖLÜM DÖŞEĞİNDEYKEN KOLTUK SEVDASINA DÜŞTÜLER!”
 
Kovid-19'u yenen ve görevinin başına dönen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bazı CHP'li isimleri hedef alarak, "18 yıl boyunca çatısı altında mücadele ettiğim, ilkelerine ve ideallerine hiç ihanet etmediğim, başarıya ulaşması için her zaman var gücümle çalıştığım partimizin çatısı altında bulunan bazı menfaat gruplarının insan olmayı unuttuklarını gördüm. Ben ölüm döşeğindeyken, ölüm haberleri yazanlar, bazen bu koltuk sevdasına düştüler" şeklinde açıklama yapmıştı.

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı
 
BAŞKAN MUHİTTİH BÖCEK KİME MESAJ VERDİ?
 
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dün gece yarısına doğru sosyal medya hesabından ilginç bir tweet attı. Böcek, ”Kime ne yaptıysam hak etmiştir, bir de zamanını beklediklerim var.” yazdı.

Başkan Böcek’in ortalığı karıştıran bu tweeti neden yazdığı ve kimleri kast ettiği anlaşılamadı.

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı - Resim : 2

Başkan Böcek’in yazdığı mesaj sonrası, yine sosyal medyada kendisine hitaben, ”Zaten bütün haltı yiyen CHP İl Başkanı önderliğinde teşkilat.. başkanı öldürüp haciarifoglunu başkan yapacaklardı sonra kendilerinden olmayan herkesi asip keseceklerdi.. Muhittin başkanım herşeyin farkında gerekeni yapacaktır ve bizde yanında olacağız...” sözleriyle destek verenler olduğu gibi,

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı - Resim : 3

”CHP il örgütü gecesini gündüzüne katarak her türlü zorluğa iftiraya rağmen Belediye Başkanlığını AK Parti’ye karşı sizi Başkan yaptı.
Şimdi örgütünüze sırtınızı dönerseniz yarın sırtınızı dayayacak örgüt bulamazsınız. AK Parti ile flört yaptığınızı basından okuyoruz umarım doğru değildir.” diyenlerin de olduğu görüldü. 

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı - Resim : 4

Işte CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek’in twiitinin ardından yapılan yorumlardan bazıları...

-Başkanım boşverin Belediye hoparlöründen bunu dinleyelim

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı - Resim : 5

Başkanım twiti 17 yaşındaki kardeşim yazdı zannettim , sakin olun.

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı - Resim : 6

-Hayırdır

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı - Resim : 7

-Sabır Sabır bir yere kadar, Bundan sonra Herkez ederi KADAR.....

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı - Resim : 8

Başkan Böcek'in tweeti CHP'yi karıştırdı ile ilgili etiketler Muhittin Böcek Antalya CHP büyükşehir belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.