Başkan Böcek'in eski eşinden duygusal paylaşım

Antalya'da koronavirüs teşhisiyle tedavi altına alındığı hastanede yoğun bakımda tedbir amaçlı uyutulan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i eski eşi ve oğlu Gökhan'ın annesi Havva Minta yalnız bırakmadı.

Minta, “30 yıl önce sen beni ayağa kaldırmıştın. Oğlumuz için şimdi sıra sende. Dualarım seninle…" diye duygusal bir paylaşım yaptı.

TALİHSİZ OLAYDAN SONRA BÖCEK DESTEK VERDİ

Muhittin Böcek ve Havva Minta nişanlıyken düğün arifesi öncesi trafik kazası geçiren Havva Minta'ya o dönemde en çok nişanlısı Muhittin Böcek destek verdi. Vücudunda hasar oluşan Havva Minta'yı Muhittin Böcek yalnız bırakmadı. Birbirlerine destek olan çift, sevgilerini evlilikle taçlandırdı. Havva ve Muhittin Böcek çiftinin Gökhan adında bir oğlu oldu. Yıllar sonra ayrılık kararı alan çift, oğulları için dost kaldı.

 Havva Minta, Muhittin Böcek'in 17 Ağustos'ta koronavirüse yakalanmasının ardından oğlu Gökhan ile birlikte başından ayrılmadı. Başkan Böcek'in koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde tahribat nedeniyle yoğun bakımda uyutulmasının ardından zor günler geçiren başta oğlu Gökhan Böcek'e destek veren Havva Minta, Başkan Böcek için iyi dileklerde bulundu.

SOSYAL MEDYADAN DUYGUSAL PAYLAŞIMLAR

Zaman zaman eski eşi ve oğlunun fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşan Havva Minta duygulandıran son paylaşımında, “30 yıl önce sen beni ayağa kaldırmıştın. Oğlumuz için şimdi sıra sende. Dualarım seninle…" ifadelerini kullandı. Havva Minta'nın bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Başkan Böcek'in eski eşinden duygusal paylaşım ile ilgili etiketler Antalya tedavi yoğun bakım Korona Huhittin Böcek Koronavirüsü covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.