Başkan Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş'ın güncel borcu 4.3 milyar TL'dir

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı kulübün gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Başkan adaylığı ile ilgili resmi başvurumu yaptığını söyleyen Çebi, "Beşiktaş'ın güncel borcu 4.3 milyar TL'dir" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'ta basın toplantısı düzenledi.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN AÇIKLAMALARI:

"Önümüzdeki seçimde aday olmak için resmi başvurumu yaptım. Geldiğimizde Beşiktaş'ın durumu ortadaydı. 6 aydır maaşlar ödenmiyor, tüm gelirler temlik altındaydı. Biz kısa sürede gemiyi yüzdürmek için elimizden gelen çabayı gösterdik."

"SEÇİME 2 ADAY GİRECEĞİZ GÖRÜNÜYOR"

"Önümüzdeki günlerde mali - idari genel kurullar var. Bu kurullarda Beşiktaş'ın üyelerinin vereceği karar zaten başarılı olup olmadığımızı gösterecek. Gönül isterdi ki daha fazla adayın olduğu seçim olsaydı, bunu çok istedim. Çok önemsedim. Beşiktaş'ı yönetmeye talip olanlara saygı duymak ve onlara içtenlikle teşekkür etmek bize düşen görev. Bizimle beraber bir aday daha var. Bir başka aday daha vardı, o arkadaşa da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seçime 2 aday gireceğiz görünüyor."

"BEŞİKTAŞ'IN BORCU 4.3 MİLYAR TL'DİR"

"Geldiğimizde borç 2.5 milyar, borç şimdi 3.3 milyar bu elbette tatsız bir durum ancak kur farkından ötürü gediğimizden beri de 1.2 milyar ödeme yapıldığını belirtmeliyiz. En azından borç artmamıştır. Sevindirici olan budur. Beşiktaş'ın güncel borcu 4.3 milyar TL'dir."

Başkan Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş'ın güncel borcu 4.3 milyar TL'dir ile ilgili etiketler Beşiktaş Süper Lig Ahmet Nur Çebi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.