Başkale'de 3 çocuğun cansız bedenini çıkaran itfaiyeci o anları anlattı

Merkez üssü İran'ın Hoy kentinde sabah meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem, Van ve çevre illerde de hissedildi. Başkale ilçesi Özpınar mahallesinde deprem nedeniyle bazı binalar yıkıldı. Depremde şu ana kadar 9 kişi hayatını kaybetti. Özpınar mahallesinde enkazdan 5 kişinin cansız bedenini çıkaran ekipte yer alan itfaiyeci o anları anlattı.

Başkale İtfaiye Grup Amiri, "İlk geldiğimizde evde bulunan çocukların odada kaldığını öğrendik. Biz üst tarafta 3 çocuğun birbirine sarılı şekilde vefat ettiklerini gördük. Hemen kapının yan tarafında 3'ü de birbirine sığınmış bir şekildeydi. Biz 3 çocuğu çıkardık sonra vatandaşların desteğiyle 2 kişi daha çıkardık." dedi.

(DHA)

Başkale'de 3 çocuğun cansız bedenini çıkaran itfaiyeci o anları anlattı ile ilgili etiketler deprem Van
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.