Başka bir bankadan promosyon almak isteyen emekliye müjde! İşte ödenmesi gereken cayma bedeli

Bankaların verdiği emekli promosyonundan yararlanmak isteyen vatandaşlar, cayma hakkı bedeli için araştırmalarını hızlandırdı. Daha yüksek teklif veren bir bankaya promosyon için geçmek isteyen emekliler bu ücreti merak eder oldu. İşte, 2022 emekli promosyon cayma bedeli…

Emekliye yapılan son zamların ardından bankalar promosyon yarışına girdi. Emekliler için promosyon döneminde bankalar tarafından yüksek teklifler yapılırken cayma hakkı sayesinde emekliler istedikleri zaman bu fırsatı değerlendirerek başka bir bankaya geçiş yapabilecek.

Bankaya, "Maaşımı 3 yıl sizden alacağım" taahhüdünü vererek promosyondan yararlanan emekliler, bu hak sayesinde daha cazip teklifler ortaya çıktığı zaman bunlardan rahatlıkla yararlanabilecek. Bunun için öncelikle işlemlere başlamadan emeklinin yapması gereken tek şey taahhüt verdiği bankaya promosyon iadesi gerçekleştirmiş olmak.

Başka bir bankadan promosyon almak isteyen emekliye müjde! İşte ödenmesi gereken cayma bedeli

3 Yıl Dolmadan Emekli Maaşı Taşıma Cayma Bedeli

Bir emekli A bankasından 3 yıllık dönem için 375 lira ödeme aldığını farz ettiğimizde 3 gün sonra B bankası 450 lira teklif ettiğini düşünürsek; Emekli A bankasına 375 lire cayma bedeli ödeyerek iade ederek, B bankasına maaşını taşıyabilecek.

Eğer bu emeklinin A bankasından 375 liralık promosyonu almasının üzerinden 1 sene gibi bir zaman zarfı geçmişse bu durumda emeklinin iade etmesi gereken tutar 2 yıllık süreye denk gelen tutar olacak. Emekli, A bankasına 2 yıllık sürenin tutarı olan 250 lirayı iade edecek.

NOT: Sosyal yardımlar ve bankaların düzenlemiş olduğu promosyonlarda tüm bilgiler internet kaynaklı olup verilen rakam ve tutarlardan SuperHaber ekibi sorumluluk kabul etmemektedir.

Başka bir bankadan promosyon almak isteyen emekliye müjde! İşte ödenmesi gereken cayma bedeli ile ilgili etiketler emekli promosyon cay bedeli
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.