Başından vurulduğu belirlenen Ela kurtarılamadı! Eşi serbest bırakıldı

Antalya'da tabancayla başından vurulmuş olarak eşi Celal S. tarafından sağlık ocağına götürülen Ela S., yaşamını yitirdi. Ekipler olayın ardından Celal S.'yi sorgulamak üzere gözaltına aldı.

Olay, saat 06.00 sıralarında Aksu ilçesi Yurtpınar Mahallesi'nde meydana geldi. Celal S.(23), otomobille, yaralı eşi Ela S.’yi (20) ilçedeki sağlık ocağına götürdü.

Başından tabancayla vurulduğu belirlenen Ela S., tüm çabalara karşın kurtarılamadı.

EŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ela S.'nin cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Celal S.'yi gözaltına aldı.

Ela S.’nin eşiyle tartıştığı, ardından da onun ruhsatlı silahıyla kendisini başından vurduğu öne sürüldü. Geçen yıl 22 Eylül’de evlenen çiftin 3 aylık oğulları olduğu belirtildi.

KADININ KOCASI SERBEST BIRAKILDI

Kadının eşi ise olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Aksu Jandarma Karakol Komutanlığında sorgusu yapılan adam, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Başından vurulduğu belirlenen Ela kurtarılamadı! Eşi serbest bırakıldı ile ilgili etiketler Antalya Aksu Kadın Cinayeti İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.