Başından vurularak ölümden dönen Mutlu Kaya'nın son hali şaşırttı

İlk kez katıldığı ses yarışmasıyla adından söz ettiren Mutlu Kaya, TV8 ekranlarında Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunumuyla gerçekleşen 'Paylaş Benimle' programına konuk oldu. FOX TV'de yayınlanan Sesi Çok Güzel yarışmasında Sibel Can'ın keşfettiği ve 2015 yılında Diyarbakır’da ses yarışmasında adını duyurduktan sonra, erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya son haliyle dikkat çekti.

Diyarbakır'da 2015 yılında bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra, erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya, uzun süre yaşam mücadelesi vererek hayata tutundu. Gökhan Çınar'ın 'Paylaş Benimle' programına konuk olan Kaya, son haliyle görenleri şaşırttı.

Mutlu Kaya


Diyarbakır’da 2015 yılında bir ses yarışmasında adını duyurduktan sonra, erkek arkadaşı tarafından başından vurulan ve ağır yaralanan Mutlu Kaya, uzun süre yaşam mücadelesi vererek hayata tutundu. Yaşadıklarını Uzman Psikolog Gökhan Çınar'a anlatan Mutlu Kaya, tüm Türkiye'yi göz yaşlarına boğdu.


''TEK BAŞIMA SU İÇEMİYORUM''

Mutlu, saldırıya uğradığı anları ve şu an yaşamak zorunda olduğu hayatı şu sözlerle anlattı;

"Benim dışarı çıkmamı bekliyor. Zaten dışarıya çıktığım gibi beni zorla arabaya bindirip beni dövdü. Üst üste kurşunlar yağdırdı üzerime. Kurşunlardan biri kafama denk geldi. Susadığımda kimse olmasa tek başıma içemiyorum. Benim hayatım gitti. Bazen diyorum Allah'ım bana bu elimi ver, bardaktan suyumu içebileyim. Çünkü başkasına muhtaç olmak çok zor.''

Mutlu Kaya'nın şiddet gören tüm kadınlar adına seslendiği anlarda ise izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Yaşadığı zorluklarla seyircilerin yüreklerini dağlayan bir hayat hikayesine sahip olan Mutlu Kaya'nın son görüntüsü ise gündem oldu.

İşte Kaya'nın son hali...

Mutlu Kaya

Mutlu Kaya

Mutlu Kaya

Mutlu Kaya

mutlu kaya

Mutlu Kaya


MUTLU KAYA HAKKINDA

1996 yılında 8 kardeşli bir ailede dünyaya gelen Mutlu Kaya, üniversitede spor akademisini kazanmasına rağmen maddi zorluklar nedeniyle eğitimini yarıda bıraktı.

''Sesi Çok Güzel'' yarışmasına henüz 20 yaşındayken katılan Mutlu Kaya, hem hikayesi hem de sesiyle ekran karşısındakileri ve jüri üyelerini derinden etkilemişti.

Sibel Can'ın favori yarışmacı adayı olan Mutlu Kaya, yarışmaya katıldığı dönemde 2015 yılının mayıs ayında Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bulunan evlerinde erkek arkadaşı tarafından silahlı saldırıya uğramıştı.

Ölümden kılpayı kurtulan Kaya, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış ve uzun bir süre tedavi görmüştü.

Genç kızın ablası Dilek Kaya da erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürülmüştü. Saldırganın Diyarbakır 8. Ana Jet Üst Komutanlığında görevli astsubay Y.Ç. olduğu öğrenilmişti.

Başından vurularak ölümden dönen Mutlu Kaya'nın son hali şaşırttı ile ilgili etiketler mutlu kaya Paylaş Benimle gökhan çınar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.