Başına taşla vurup kayalıklardan attı

Kayseri'de bir kişi eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği adamı kafasına taşla vurarak öldürdü. Öldürdüğü adamı kayalıklardan atan zanlı, daha sonra cesedin üzerini taşlarla kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelerek cesetle karşılaşan polis, abisinin evine kaçan zanlıyı gözaltına aldı.

Edinilen bilgiye göre, Melikgazi ilçesine bağlı Karacaoğlu Mahallesi Morkaya Sokak üzerinde meydana gelen olayda yabancı uyruklu Ziya H. (33), iddiaya göre eşine sarkıntılık yapan Tamim Mirzai (22) ile karşılaştı.

Başına taşla vurup kayalıklardan attı

Mirzai'yi kafasına taşla vurarak öldüren şahıs, cesedi ise yaklaşık 5 metrelik kayalıklardan aşağıya attı. Ziya H., daha sonra cesedin üzerini fark edilmemesi için taşlarla kapatarak ağabeyinin evine gitti.

Başına taşla vurup kayalıklardan attı - Resim : 2

Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerinde inceleme yapan ekipler, Mirzai'nin cesedi ile karşılaştı. Çevrede geniş çapta çalışma başlatan ekipler, şüpheli Ziya H.'yi ağabeyinin evinde yakalayarak gözaltına aldı. Mirzai'nin cenazesi de, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan Ziya H. ise emniyete götürüldü.

Başına taşla vurup kayalıklardan attı - Resim : 3

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Başına taşla vurup kayalıklardan attı ile ilgili etiketler Kayseri cinayet başına taşla vurdu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.