Basına sızdı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı' programının şampiyonu belli oldu

tv8 ekranlarının bir klasiği haline gelen O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel programı yine renkli anlara sahne olacak. 31 Aralık akşamı tv8’de yayınlanacak olan O Ses Türkiye yılbaşı özelin şampiyonun belli olduğu ve basına sızdığı iddia edildi.

Jüri koltuğunda Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in oturduğu O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel programının şampiyonu basına sızdı. tv100’ün haberine göre; 31 Aralık akşamında TV8 ekranlarında yayınlanacak olan O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özelin şampiyonu Oğuzhan Koç olurken, yarışmacısının ise başarılı komedyenlerden Yasemin Sakallıoğlu olduğu iddia edildi.

Basına sızdı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı' programının şampiyonu belli oldu

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

19 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Yasemin Sakallıoğlu, ailedeki üç kardeşin en küçüğüdür. Sakallıoğlu, bebeklik döneminde İstanbul’da Rize’ye, 6 yaşından sonra da İstanbul’a gelmiştir.

Lise eğitimini tamamladıktan sonra bankada çalışmaya başlamış ve çektiği videolar ilgi görünce eksiklerini tamamlamak üzere konservatuvara yazılarak İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü‘nden mezun olmuştur.

Kısa sürede yapımcıların ilgisini çeken Sakallıoğlu, önce 2015 yılında “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz“, 2020 yılında da “Zengo“ isimli sinema filminde rol almıştır.

Sakallıoğlu, 11 Mart 2020 günü “Babam ve Ailesi”, “Vay Başıma Gelenler”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Acı Aşk”, “Sihirli Annem”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Lale Devri”, “Sevdaluk” gibi pek çok dizi ve sinema filminde set arkasında çalışan ve “Vay Başıma Gelenler”, “Bir Bulut Olsam”, “Şen Yuva” ve “Kuzey Rüzgarı” gibi yapımlarda oyuncu olarak kamera karşısına geçen Burak Yırtar ile 2021 yılında dünya evine girmiştir.

Basına sızdı! 'O Ses Türkiye Yılbaşı' programının şampiyonu belli oldu ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Oğuzhan Koç TV8 yasemin sakallıoğlu yılbaşı özel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.