Basın Konseyi ahlaksız gazeteyi kınadı!

Basın Konseyi, Yunanistan'da yayınlanan Demokratia adlı gazetenin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında attığı ahlaksız başlığı yaptığı bir açıklama ile kınadı. Basın Konseyi'nden yapılan açıklamada Yunan gazetesinin yaptığının "Barışçıl çabaları dinamitlemek" olduğu belirtildi. Basının asıl görevinin ise barışın tesisine yardımda bulunmak olduğu ifade edildi.

Basın Konseyi, Yunanistan'da yayınlanan Demokratia gazetesini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik iğrenç manşeti nedeniyle kınadı.

Basının asıl görevinin barışın tesisine yardım etmek olduğunun belirtildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yunanistan'da yayınlanan Demokratia (Demokrasi) gazetesinin manşetinde yer alan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik küfürlü sözleri, basının evrensel ilke ve kurallarını çiğnemektedir. Gazetenin küfür çizgisinde yayın yapmasını kabul etmediğimiz gibi, nefretle kınıyoruz. Kendileri gibi bazı Yunan halkının duygularını yansıtma işgüzarlığı sergileme çabasındaki gazetenin, bir ülke Cumhurbaşkanına en ağır küfrü manşetine çıkarması, Ege'deki barışçıl çabaları da dinamitlemektedir. Basının asıl görevi barışın tesisine yardım edici yayınlarda bulunmaktır."

Basın Konseyi ahlaksız gazeteyi kınadı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan basın konseyi Yunan gazetesi barış
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.