"Başıma bir şey gelirse sorumlusu çanak tutanlar!"

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin evinin kapısına kadar gelerek mesaj atan takıntılı hayranı gözaltına alındıktan birkaç saat sonra serbest bırakıldı. Olayın ardından Kanal D, Derici'nin tacizcisiyle röportaj yaptı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından "Ben hakkımı tam olarak hangi platformda aramalıyım?" diyerek olaya isyan etti.

İrem Derici’yi evinin önüne gelip mesaj atarak taciz eden kişi gözaltına alındıktan birkaç saat sonra serbest bırakıldı.

EVİNİN YAKININDA KALAN TACİZCİ RÖPORTAJ VERDİ

Serbest bırakılan tacizci Derici’nin evinin önüne tekrar gitti.  Kanal D, mikrofonlarına evin yakınlarındaki otelde kaldığını söyleyen tacizciyle röportaj yaptı. Söz konusu röportajı İrem Derici’nin kırmızı elbiseli bir fotoğrafıyla ekranlara yansıtan Kanal D’ye çok sert tepki gösterildi.

"ŞAKA MISINIZ YA!"

Olayla ilgili gece saatlerinde paylaşımlar yapan Derici, “Yani ne diyeyim lanet olsun! Adam salınıyor, o yetmiyor 2 saat önce tekrar evimin oralarda elini kolunu sallaya sallaya gezerken kendisine mikrofon uzatılıyor! Şaka mısınız ya! Şu saatten sonra başıma bir şey gelirse sorumlusu buna çanak tutanlardır! Yazıklar olsun!!!” ifadelerini kullandı.

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

Derici, “Ben 1 haftadır korkular içerisindeyim, can güvenliğim yok, bunu sağlamak için elimden geleni yapsam da atılan bir adım yok! BEN HAKKIMI TAM OLARAK HANGİ PLATFORMDA ARAMALIYIM?” diyerek de isyan etti.

Derici’ye Hazal Kaya gibi birçok ünlü isim de destek mesajları gönderdi. Sosyal medyada da İrem Derici için etiket açıldı.

"Başıma bir şey gelirse sorumlusu çanak tutanlar!"

"Başıma bir şey gelirse sorumlusu çanak tutanlar!" - Resim : 2

"Başıma bir şey gelirse sorumlusu çanak tutanlar!" - Resim : 3

 

 

"Başıma bir şey gelirse sorumlusu çanak tutanlar!" ile ilgili etiketler İrem Derici Kanal D dava taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.