Basic Attention Token nedir? BAT nasıl satın alınır?

Kripto para piyasasına yönelik araştırmalar büyük bir heyecanla devam ediyor. Kripto paralar arasında en çok araştırılanlar arasında ise Basic Attention Token yer alıyor. Peki, Basic Attention Coin nedir? Ayrıntılar haberimizde...

BASIC ATTENTİON TOKEN NEDİR?

Basic Attention Token, dijital reklamcılık alanında yenilik getirme amacıyla piyasaya sürüldü. BAT geliştiricileri, reklam veren, yayıncı ve kullanıcıları bir araya getirerek tüm tarafların kazançlı çıkacağı bir reklamcılık modeli geliştirmeyi amaçlıyor. Brave, BAT tarafından oluşturulan, gizlilik ve hız odaklı bir internet tarayıcısıdır.

Kripto para piyasası içerisinde en çok araştırılan konular arasında yer alan Basic Attention Token, ERC-20 tabanlı ve kısaltması BAT olan bir kripto para birimidir. Peki, Basic Attention Coin nedir? Detaylar haberimizde... 

Basic Attention Token nedir? BAT nasıl satın alınır?

BASIC ATTENTİON TOKEN NEDİR?

Basic Attention Token, dijital reklamcılık alanında yenilik getirme amacıyla piyasaya sürüldü.

BAT geliştiricileri, reklam veren, yayıncı ve kullanıcıları bir araya getirerek tüm tarafların kazançlı çıkacağı bir reklamcılık modeli geliştirmeyi amaçlıyor.

Brave, BAT tarafından oluşturulan, gizlilik ve hız odaklı bir internet tarayıcısıdır.

BAT NASIL ALINIR?

Binance, Paribu, Huobi ve Bitfinex gibi uygulamalardan Basic Attention Token'ı kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Basic Attention Token nedir? BAT nasıl satın alınır? ile ilgili etiketler Basic Attention Token
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.