Başıboş sokak köpeklerinden kaçan Şilan TIR’ın altında can verdi

Iğdır’da sokak köpeklerinden korkarak okul yolundan geri dönen 12 yaşındaki Şilan, kaçarken yoldan geçen TIR’ın çarpmasıyla vefat etti.

Tüm Türkiye’de vatandaşların başına bela olan ve başta belediyeler olmak üzere yetkililerden çözüm bulunması beklenen başıboş sokak köpekleri sorununa bir yavrucak daha kurban verildi.

Iğdır’ın Aralık ilçesinde okula giden 12 yaşındaki Şilan Gürçek, başıboş sokak köpeklerinin saldırısı nedeniyle yolunu değiştirince canından oldu.

Başıboş sokak köpeklerinden kaçan Şilan TIR’ın altında can verdi - Resim : 2

YOĞUN SİS GÖRÜŞÜNÜ ETKİLEDİ

Hasanhan köyünde 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Şilan Gürçek, sabah okula gitmek için evden çıktı. Gürçek, arkadaşları ile yolun karşısında bulunan okula geçmek istedi. İddiaya göre yol ortasında köpeklerin saldırısı sonrası tedirgin olup geri dönen Gürçek'i yoğun sisten dolayı fark etmeyen İran plakalı tır, çocuğa çarptı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazada Şilan Gürçek olay yerinde hayatını kaybetti. Iğdır Devlet Hastanesi morguna getirilen Gürçek’in cenazesinin otopsi sonrası yakınlarına teslim edileceği belirtildi. Gürçek’in cenazesinin Hasanhan köyü mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

Başıboş sokak köpeklerinden kaçan Şilan TIR’ın altında can verdi ile ilgili etiketler Köpek saldırısı Ağrı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.