Başıboş köpeklerle mücadelesi takdir topladı! Murat Köse o provokatörlere fırsat vermedi: Yasal işlem başlatıldı!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin, başıboş köpek sorununa müdahale edip vatandaşın can sağlığına öncelik vermesi bazı gruplar tarafından engellenmek istendi. Kendini hayvansever olarak adlandıran kişiler tarafından yalan haberlere ve tehditlere maruz kalan Köse, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yasal haklarını kullanacağını duyurdu.

Son günlerde artan başı boş köpek saldırılarına karşı önlem alarak vatandaşlarına öncelik veren Ankara Mamak Belediyesi Başkanı Murat Köse, kendisini hayvansever olarak tanımlayan, ancak insan sağlığını ve can güvenliğini hiçe sayan bir grubun hedefi oldu. 

İftira kampanyasının hedefi olan Murat Köse ise sosyal medya üzerinden saldırıda bulunan gruplara tavizsiz dik duruş sergiledi. 

"Sokakların saldırgan köpekler tarafından güvenliksiz hale getirilmesine izin veremeyiz"
Sosyal medyadan açıklamada bulunan ve "#ŞehirdeSahipsizKöpekOlmaz" etiketini kullanan Başkan Murat Köse, sokakları güvenli hale getireceklerini ifade ederek şunları söyledi:

Sokakların saldırgan köpekler tarafından güvenliksiz hale getirilmesine izin veremeyiz. Çocukların ve her yaştan insanımızın köpek saldırısı korkusu ve ısırılma endişesi duymamaları için görevimizin gereğini yerine getirmeye devam edeceğiz."

Murat Köse, paylaştığı tweette başıboş köpek sorununa yönelik attığı adımları da paylaştı.

"YASAL HAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ"

Köpeklerin öldürüldüğü yalanıyla kara propaganda yapan kişilere karşı harekete geçen Köse, yasal işlem başlatılan duyuruyu da paylaşarak şu ifadelerde bulundu:

"Allah-u Tealanın sesiz kullarına kimsenin zarar vermesine müsade etmeyiz.Sosyal Medyada çarpıtılarak yapılan yayınlarla ilgili yasal haklarımızı kullanacağız.Konu ile ilgili Basın Açıklaması web sitemizde yayınlanmıştır."

TAKDİR TOPLADI

Öte yandan Başkan Murat Köse, sosyal medya kullanıcısı vatandaşlardan takdir topladı. Başıboş köpek sorununa karşı harekete geçen Başkan Köse'nin tehditlere rağmen dik duruşuyla taviz vermemesi vatandaşlardan destek aldı. 

 

Başıboş köpeklerle mücadelesi takdir topladı! Murat Köse o provokatörlere fırsat vermedi: Yasal işlem başlatıldı! ile ilgili etiketler Ankara Mamak Murat Köse
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.