Başı tenekeye sıkışan ayının yaptığına bakın

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar sosyal medya hesabından bir görüntü paylaştı. Görüntüde bir direğin tepesinde başında teneke olan bir ayı görülüyor. Önce olayı anlatalım. Ayı başını yağ tenekesine sıkıştırınca kendisini korumak için yüksekçe bir yer arıyor. Bulduğu yer ise gördüğünüz direk. Ağar direğin bulunduğu yerin askeri üs bölgesi olduğunu belirtmiş ancak yeri hakkında bilgi vermemiş. Direk ise üzerindeki cihazlardan anlaşıldığı gibi üssün telsiz rölesini taşıyor...

"Ancak bir ayı başını bu kadar derde sokabilir. Mehmetçik’in üs bölgelerinden biri." diye söze başlayan Ağar sonra da görüntüye ilişkin asıl merak edileni ve rahatlatan sonucu açıklıyor:

"Vukuat yok! Kendi kendine inmeyi başarmış."

Başı tenekeye sıkışan ayının yaptığına bakın

Başı tenekeye sıkışan ayının yaptığına bakın ile ilgili etiketler Abdullah Ağar Ayı (hayvan)

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.