Başcı: Kılıçdaroğlu akıllanmıyor! SuperHaber-Özel

SuperHaber’e konuşan AK Parti Milletvekili Abdullah Başcı, Kılıçdaroğlu’nun “çamur at izi kalsın” taktiği yaptığına dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün grup toplantısında gösterdiği sahte belgeler ile bir kez daha iddiaları asılsız çıkarken kendisine yönelik tepkiler de sürüyor. Konuyla ilgili SuperHaber’den Arzu Erdoğral’a konuşan AK Parti Milletvekili Abdullah Başcı, “Kılıçdaroğlu’nun yaptığı ahlaksızlık, bu sözde belgeler büyük ihtimal ile üstüne basarak söylüyorum malum Amerikan menşeli FETÖ kaynaklı belgeler” ifadelerini kullandı.

abdullah-basci-avcilarin-abisi-oldu

Başcı açıklamasında şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu şimdiye kadar yaptıklarına aynı şekilde devam ediyor. Eline kim ne tutuşturursa çıkıyor onu anlatmaya çalışıyor. Ama aslını astarını araştırmıyor. Dönüyor yalan da olsa onu konuşuyor. Kılıçdaroğlu öyle bir şey getirdi ki Türk siyasetine tamamen yalan makinası olarak hayata geçirdi. Aslında konuşulan hiçbir şeye kendisi de inanmıyor. Çamur at izi kalsın taktiği ile devam ediyor. En son dünkü yapılan şey aradan 2 saat geçmeden balonu patladı. Ahlaksızlık bu!

Aslında vatandaş, derli toplu olsa biraz aklı başında konuşsa inandırıcı olacak ama vatandaş onun konuştuklarına inanmıyor. Bu artık alışkanlık olduğu içinde vatandaş kale de almıyor diye düşünüyorum. Çünkü hiçbir konuştuğunun arkasında kendisi durmuyor. Yalanı söylüyor o söylediği yalanın arkasında durmuyor. Ya akşam ya da sabah çark ediyor. Daha bunda çark etmedi ama zaten elindeki evraklar, kağıtlar hepsinin sahte olduğu ortaya çıktı.

Siyasette biraz seviye olması lazım. Siyasette özellikle liderlerin ağızdan çıkan sözleri iyi tahlil ederek konuşmaları lazım. Sağdan soldan gelen o bilgiler sahte belgeler ile ortaya çıkıp kendini tamamen bitirmemesi lazım. Ama Kılıçdaroğlu bunu yapıyor. Bu sözde belgeler büyük ihtimal ile üstüne basarak söylüyorum malum Amerikan menşeli FETÖ kaynaklı belgeler. Geçmişte de böyle şeyler çok oldu. Ama güvenilirliği ve inanılırlığı yok olan belgeler. Adam akıllanmıyor ki! Zaten inandırıcı olsaydı belki oylarında geldikten sonra bir nebze ivme kazandığı bir şeyler yapardı. Bu adamın kendine de güveni yok. Özgüveni yok ben onu görüyorum.

Başcı: Kılıçdaroğlu akıllanmıyor! SuperHaber-Özel ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu sahte belge abdullah başcı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.