Başbakanlık Ofisi etrafında silah sesleri...

Beşiktaş’ta bulunan Başbakanlık Ofisi yakınlarında bir baba ile oğlu arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu. Oğlunu silahla yaralayan baba gözaltına alındı.

Akşam saatlerinde Başbakanlık Ofisinin hemen arkasında bulunan Kadıköy İskelesi önünde meydana gelen olayda iddiaya göre aralarında husumet bulunan Baba Nevzat Beytanol ile oğlu Salih tartışmaya başladı.

Tartışmanın hararetlenmesiyle baba Nevzat Beytanol oğlu Salih’e silahla ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Salih Beytanol sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Baba Nevzat Beytanol ise gözaltına alındı.

Silah seslerinin geldiği yer Başbakanlık Ofisi’ne çok yakın olduğundan çevrede hareketli dakikalar yaşandı. Özel harekat ekiplerinin olay yerine gelerek güvenlik önlemleri aldı.

Başbakanlık Ofisi etrafında silah sesleri... ile ilgili etiketler silah Beşiktaş nevzat beytanol iskele
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.