Başbakan'dan flaş açıklama: Kuzey Irak'a uçuşlar süresiz iptal!

Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Irak'a uçuşların bugün 18:00'den itibaren süresiz olarak iptal edildiğini belirterek, "Orada mağdur olanlar varsa onlar için özel uçak gönderilecek" dedi

Başbakan Yıldırım, Çanakkale Bayramiç'de belediye ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Başbakan Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşların bugün 18:00 itibarıyla süresiz olarak iptal edildiğini söyleyerek, mağdur olanlar için de özel uçak gönderileceğini söyledi.

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Bugün saat 18:00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak Merkezi Hükümeti'nin Sivil Havacılık İdaresi'nin aldığı karara uygun olarak biz de Süleymaniye, Erbil'e sefer yapmayacağız. Türkiye olarak hem THY hem de özel şirketlerimiz seferleri durduruyor. Orada mağdur olanlar varsa onlar için özel uçak gönderilecek. Türkiye'nin bu konuda şakası olmadığını anlamalılar.

Başbakan'dan flaş açıklama: Kuzey Irak'a uçuşlar süresiz iptal! ile ilgili etiketler Kuzey Irak Barzani uçak Son dakika uçuş Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.