Başbakan'dan CHP'ye yürüyüş tepkisi: "FETÖ'cülerin alkışladığı bu yürüyüş, milli değil!"

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Erzurum İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım Erzurum'da bayramlaşma töreninde konuşma yaptı.

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Ramazan Bayramı ülkemiz için islam alemi için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere selamlarını getirdim. Erzurum tarih boyunca vatan hainlerine işgalcilere göz açtırmamıştır. Vatanın birliği için yıllardır bölücü terör örgütüne karşı amansız mücadele veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz şehitlerimizi de rahmetle şükranla anıyorum.

MÜSAADE ETMEYİZ

Erzurum Mülk-ü İslam'ın kilidi olduğu sürece al bayrağımız dinmeyecektir. Hatay'da canlı bomba eylemi yapmaya çalışan 5 terörist ele geçirildi, terör örgütleri mübarek günde de boş durmadı, mutlu günümüzü yaslı güne çevirmek için gayret etti. Birliğimizi beraberliğimizi kimse bozamaz. Kimsenin bu birliğe beraberliğe halel getirmesine müsaade etmeyiz.

KILIÇDAROĞLU BU SEVDADAN VAZGEÇMELİ

Ana muhalefet partisi de yürüyormuş. Kılıçdaroğlu bu sevdadan vazgeç, FETÖ'cülerle yürümek çıkmaz sokaktır. Sayın Kılıçdaroğu, bölücülerin FETÖ'cülerin ayakta alkışladığı yürüyüş milli değildir. Milletten icazet almadan hiçbir yola çıkmadıki biz yollara millet için çıkarız.

Başbakan'dan CHP'ye yürüyüş tepkisi: "FETÖ'cülerin alkışladığı bu yürüyüş, milli değil!" ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Erzurum AK Parti Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.