Başbakan'dan CHP yürüyüşüyle ilgili açıklama: "Kabak tadı vermeye başladı!"

Başbakan Binali Yıldırım Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu.

Başbakan Binali Yıldırım, sonuçsuz kalan Kıbrıs müzakerelerine ilişkin soruları yanıtladı. Yıldırım, "Türkiye ve KKTC heyeti elinden geleni yaptı, başından beri yapıcı olmaya gayret etti" dedi. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne ilişkin açıklamalarda da bulunan Yıldırım, "Artık bu kabak tadı vermeye başladı, burada bitirmek lazım" diye konuştu.

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

"Türkiye ve KKTC heyeti elinden geleni yaptı, başından beri yapıcı olmaya gayret etti. Çözümü samimiyetle isteyen taraf olduğunu hem BM'ye hem AB'ye çok açık bir şekilde gösterdi. Rum tarafı çözüm için yapıcı bir tutum göstermedi."

CHP YÜRÜYÜŞÜ

"Güvenlik en üst seviyede sağlanıyor. Ana muhalefet partisinin genel başkanı zaten açıklamasını yaptı. Daha fazla yürümenin bir anlamı yok. Bu eylemi açık hava toplantısı ile tamamlayacaklarını ifade etti. Bundan sonra bu işte ısrar etmek, hem vatandaşa bir eziyet olur, aynı zamanda da ana muhalefet partisine ve onun genel başkanına da bir eziyete dönüşebilir. O yüzden bizim tavsiyemiz hep beraber adaletin işlemesi için gayret edelim, ancak bunun yeri yollar değildir, yürüyüş değildir. Bunun yeri Meclis'tir. Artık bu kabak tadı vermeye başladı, burada bitirmek lazım."

Başbakan'dan CHP yürüyüşüyle ilgili açıklama: "Kabak tadı vermeye başladı!" ile ilgili etiketler Kıbrıs CHP Başbakan yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.