Başbakan'dan Abdullah Gül açıklaması!

Başbakan Yıldırım, cuma namazı sonrasında soruları yanıtladı.

ABD'deki Hakan Atilla davasına ilişkin konuşan Başbakan Yıldırım, "Adeta tiyatro gibi bir dava. Sonucu önceden kararlaştırılmış bir davayı bütün dünya izledi. Türkiye bir hukuk devletidir. Egemen bir ülkedir" dedi.

Yıldırım'ın açıklamaları:

ABD'DEKİ HAKAN ATİLLA KARARI

Oyun gibi bu davayı tüm dünya izledi. Bizim için bir kıymeti yoktur. Türkiye kendisine yapılanın karşılığını verecektir.

HAZİNEDAR'IN GÖREVDEN ALINMASI

Bu bir hukuki süreçtir. Kamu gücünü kullananlar kamu menfatini korumak zorunda. Bunun hukuk içinde karşılığını alması gayet normaldir. Seçimden seçime geçen süre içerisinde sadece hizmetle sorumlusunuz.

BAKAN SOYLU'NUN SÖZLERİ

İçişleri Bakanımız bu konuya dikkat çekmesi için yapılmış bir açıklamadır. Bu işin nasıl alçakça bir iş olduğunu, en şiddetli şekilde üzerine gidilmesi gerektiğinin altını çizilmiştir. Kimse hukuktan üstünde değildir. Cezayı verecek olan hukuktur.

ABDULLAH GÜL'ÜN KHK AÇIKLAMALARI

Kendisi bu partide beraber yola çıktığımız bir arkadaşımız. Cumhurbaşkanı ve Başbakan'lık yaptı. Biz her zaman onu dinleriz. Ama bu konuşmaların polemik konusu olmasını tasvip etmiyoruz.

Başbakan'dan Abdullah Gül açıklaması! ile ilgili etiketler Murat Hazinedar ABD dava Beşiktaş CHP Son dakika Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.