Başbakan Yıldırım'dan Tarık Akan mesajı

Siyasilerden Tarık Akan için taziye mesajları...

Başbakan Binali Yıldırım, Yeşilçam'ın usta ismi Tarın Akan'ın vefatı sebebiyle yayımladığı taziye mesajında, "Tarık Akan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve bütün sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi. Yıldırım, Tarın Akan'ın vefatı sebebiyle bir taziye mesajı yayımladı. Başbakan Yıldırım, yazılı mesajında "Türk sinemasının önemli isimlerinden Tarık Akan'ın vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Tarık Akan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve bütün sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: YEŞİLÇAM'IN USTA İSMİ TARIK AKAN'I KAYBETTİK, MEKANI CENNET OLSUN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk sinemasının ünlü ismi Tarın Akan'ın vefatı sebebiyle yayımladığı taziye mesajında, "Yeşilçam'ın usta ismi Tarık Akan'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun" dedi. Kılıçdaroğlu, Tarın Akan'ın vefatı sebebiyle sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden bir taziye mesajı yayımladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, mesajında Tarın Akan'ın oyunculuğu ve onurlu duruşuyla tüm sanatçılara örnek olduğunu belirterek, "Oyunculuğu ve onurlu duruşuyla tüm sanatçılara örnek olmuş, Yeşilçam'ın usta ismi Tarık Akan'ı kaybettik. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

NABİ AVCI "TARIK AKAN TÜRK SİNEMASINDA MÜSTESNA BİR YER KAZANDI"

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Sanatçı Tarık Akan'ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Avcı'nın mesajında şu ifadelere yer verdi: “Tarık Akan'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Tarık Akan, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, son yıllarda, sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklarımızın eğitimine de katkıda bulundu. Tarık Akan, çizdiği karakterlerle Türk sinema tarihinde müstesna bir yer kazandı. Tarık Akan'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

ANKARA (DHA)

Başbakan Yıldırım'dan Tarık Akan mesajı ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.