Başbakan Yıldırım, mevkidaşlarına "Avrasya Tüneli"ni gezdirdi...

Başbakan Yıldırım, Slovenya Başbakanı Miro Cerar, Estonya Başbakanı Jüri Ratas ve Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic'le, Avrasya Tüneli İşletme ve Bakım Binası'nı gezdirdi.

Yıldırım, Avrupa Basketbol Şampiyonası Final Maçını izlemek için İstanbul'a gelen Slovenya Başbakanı Miro Cerar, Estonya Başbakanı Jüri Ratas ve Sırbistan Başbakanı Ana Brnabic onuruna Başbakanlık Vahdettin Köşkü'nde verdiği akşam yemeğinin ardından, mevkidaşlarıyla köşkten ayrıldı.

avrasya2

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın Slovenya ile Sırbistan arasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan final maçı için Avrasya Tüneli'ni kullanan Başbakan Yıldırım ve konuk mevkidaşları, Avrasya Tüneli İşletme ve Bakım Binası'na geldi.

avrasya3

Burada Yıldırım, konuk mevkidaşlarına tünel kontrol merkezi ve Avrasya Tüneli Müzesi'ni gezdirdi. Başbakan Yıldırım, mevkidaşlarına Avrasya Tüneli işletim sistemi hakkında bilgiler de verdi.

Başbakan Yıldırım, mevkidaşlarına "Avrasya Tüneli"ni gezdirdi... ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Avrasya Tüneli
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.