Başbakan Yıldırım: Kürtlerin tek sorunu PKK'dır!

Başbakan Binali Yıldırım, Sancaktepe'de kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi. Yıldırım, "Kürtlerin tek sorunu var o da PKK'dır. PKK bölücü terör örgütünden başka Kürtlerin sorunu yoktur" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Sancaktepe'de kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda "Milleti dinle, imanla aldatmaya çalışan FETÖ'cüler, şimdi Amerikan bayrağını öpüyorlar. Bunların gerçek kimliği ortaya çıktı. Kiliselerden medet umuyorlar." ifadelerini kullandı.

"KÜRTLERİN TEK SORUNU PKK'DIR"

"Kürt-Türk etle tırnak gibidir." diyen Yıldırım, "Bizi birbirimizi düşürmeye çalışan kalleşlerden teker teker hesap soruyoruz. Yurt içinde terör belasını gündemimizden çıkardık, şimdi sıra dışarıdaki uzantılarında. Kürtlerin tek sorunu var o da PKK'dır. PKK bölücü terör örgütünden başka Kürtlerin sorunu yoktur." şeklinde konuştu.

Başbakan Yıldırım: Kürtlerin tek sorunu PKK'dır!

"KANDİL'İ DE BAŞLARINA YIKACAĞIZ"

 Yıldırım, şöyle devam etti:

"Nasıl Afrin'de kafalarını ezdiysek, nasıl Fırat Kalkanı'nda aynı şeyi yaptıysak, şimdi de Kandil'i de başlarına yıkacağız. Bir daha bu alçakların milletimize zarar vermemesi için ne gerekiyorsa her türlü tedbiri alacağız. Darbeyle bizi alt edemeyenler, terörle alt edemeyenler, şimdi bir devlet kurdurarak, Kürtleri, Kürt vatandaşlarımızı kullanarak aklı sıra sonuç almaya çalışacak. Yağma yok, bu millet bunlara prim vermez. Asla oyuna gelmeyeceğiz."

Başbakan Yıldırım: Kürtlerin tek sorunu PKK'dır! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Sancaktepe Başbakan stk temsilcileri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.