Başbakan Yıldırım: "Densiz, alçak, sen kimsin!"

Başbakan Binali Yıldırım partisinin Yozgat mitinginde halka seslendi.

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

BU ANAYASA DEVAM ETMEK MECBURİYETİNDE MİYİZ YOZGAT?

Bu ülkeyi bölmeye hiçbir alçağın gücü yetmeyecek. 15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden 1 yıl daha geçmedi. Acılarımız taze, öfkemiz de bir o kadar fazla. 15 Temmuz bir kez daha gösterdi ki, bu anayasayla çok daha fazla yol alamayız. Az önce sizin evladınız, hayatı boyunca bu ülkeye hizmet etmiş eski Meclis Başkanımız, Ankara Milletvekilimiz Cemil Çiçek, bu eski anayasada, bu köhnemiş sistemden Türkiye'nin neler çektiğini, neler kaybettiğini bütün açıklığıyla ortaya koydu. Her 10 senede Türkiye bir darbeyle bir dayatmayla karşı karşıya geldi. Mevcut anayasa 82 model. Her tarafı dökülüyor, şanzımanı dağılmış. Anayasayı yapan darbeciler yok olmuş gitmiş. Bu dünyadan öbür dünyaya gitmiş, hala bunların anayasasıyla devam etmek mecburiyetinde miyiz?

BİZİM DALGALI DENİZDE TEK SIĞINAĞIMIZ MİLLETTİR

Milletin tedavi edemeyeceği hiçbir hastalık, dert yoktur. Biz de bu anlayışla MHP ile biraraya gelerek Türkiye'nin bu artık işe yaramayan, sorunlara çözüm üretmeyen bu anayasasını değiştirmek için bir çalışma yaptık. Bu değişikliği Meclis'e götürdük, oylandı ve kabul edildi. Ancak Meclis'te vekillerin kabul etmesi yeter mi? Kim karar verecek? Yozgat karar verecek. Yiğidin harman olduğu Anadolu şehri. Bayrak, vatan, millet, devlet diyen Yozgat karar verecek. Çünkü bizim dalgalı denizde tek limanımız, tek sığınağımız millettir.

CHP REZALET ÇIKARDI HDP HENDEK KAZMAKTAN VAKİT BULAMADI

Dedik ki, "Sayın Kılıçdaroğlu gel bu kervana sen de katıl. Bu tarihi adımda senin de bir katkın olsun. Eğer bizim hazırladığımız anayasa değişikliğini beğenmiyorsan, o zaman kendin bir teklif hazırla, getir ikisini de oylayalım. Meclis'te ikisini de oylayalım. Millete götürelim. İkisini de millete götürelim. Diyelim ki, "Ey ahali, ey sevgili vatandaşlarım işte iki tane teklif var. Birisi CHP'nin ve onu destekleyen HDP'nin, birisi de bizim milletin partisi AK Parti ile milliyetçi-ülkücü kardeşlerim hazırladığı anayasa" Yozgat ne karar verirse başımın gözümün üstünde yeri var. Ama CHP ne yaptı? Meclis'te kürsüyü işgal etti. Milletvekillerini darp etti. Her türlü rezaleti çıkardı. HDP ne yaptı? Hendek kazmaktan bu işlere vakit bulamadı.

SEN KİMSİN ALÇAK! DENSİZ! YOZGAT BUNUN HESABINI SORAR

Bu HDP gitti Kandil'in emrine girdi. HDP ve CHP bu dönemde adeta ikiz kardeş gibiler. İkisi de hep bir ağızdan 'hayır' şarkısı söylüyorlar. Kılıçdaroğlu ne dedi? Bu anayasa değişikliğiyle millet 'evet' dese de biz tanımıyoruz! Buradan söylüyorum; ey Kılıçdaroğlu, sen tanısan ne olur, tanımasan ne olur! Millet de seni tanımaz. Zaten tanımıyor. Bu anayasaya evet diyenler ihanet ediyor diyor, hadi oradan! Bir tane milletvekili çıkmış densiz densiz konuşuyor. Ne diyor; İstiklal Savaşı'ndaki gibi buradan evet çıkarsa, evet verenleri nasıl Yunan'ı denize döktüğümüz gibi İzmir'den denize dökeceğiz. Densiz, alçak! Sen kimsin bu millete böyle tehdit etmeye, hakaret etmeye. Bunun hesabını Yozgat 16 Nisan'da soracak mısınız?

PKK'YA, FETÖ'YE KUCAK AÇMAK SENİN DAMARLARINI ZEHİRLER

Bunlar kolkola girmişler, birbirlerini tanımıyormuş gibi yapıyorlar ama arkadan hababam hayır için çalışıyorlar. Çalışın bakalım. Bunlara şimdi başkaları da eklendi. Avrupa eklendi. Avrupa'daki bazı yöneticiler Türkiye'ye karşı ibretlik bir tavır içindeler. Bazı siyasetçiler, gazeteciler, PKK ve FETÖ'lü teröristlere adeta kol kanat germiş vaziyetteler. Siz kendi ülkenize bakın. Sizin bu sene seçimleriniz var. Türkiye üzerinden siyaset yaparak seçim kazanmayı mı hedefliyorsun? Bu iş yanlış! Kalkıp PKK'ya, FETÖ'ye kucak açmak, ülkenizi damarlarına kadar zehirler. Bunların hepsi terör örgütü. Hepsi insanlığın, çağımızın belası.

YOZGAT'A HAVALİMANIMIZIN İNŞASI BU SENE BAŞLIYOR

Yozgat müjdeyi veriyorum. Havalimanınızın inşası bu sene başlıyor. Hayırlı uğurlu olsun. Bunların derdi başka. Yeni köprüler, otoyollar, hastaneler, limanlar yapılmaya devam edecek. Onlar yapılmasın istiyor. Kişi başına milli gelir 20 bin dolara çıkacak. Bölünmüş yol uzunluğu kat be kat artacak. Yozgat'a hızlı tren gelecek. Yeni organize sanayi bölgeleri kurulacak. Cazibe merkezleri programıyla Doğu'da, Güneydoğu'da yeni fabrikalar kurulacak. İşsizlere iş verilecek, Türkiye büyüyecek, milletimiz kalkınacak. Bunların hiçbirisi olmasın diye uğraşıyorlar. Terör örgütlerinin sırtını sıvazlıyorlar. Her türlü hayır propagandasını yaptırıyorlar. Ama benim Adalet Bakanım, sizin evladınız Bekir Bozdağ gidince kapılar kapanıyor, salonlar iptal ediliyor. Almanya'da konuşturulmuyor. Bunun hesabını Yozgat sorar değil mi?

TÜRKİYE'Yİ KALKINDIRMAK İÇİN SİZDEN İZİN Mİ ALACAĞIZ?

Bu anayasa olursa 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat, 15 Temmuz yaşanmayacak. Milletin iradesi dışında hiçbir irade olmayacak. Türkiye yeni anayasayla Türkiye'nin terör belasının tamamıyla üstesinden gelecek. Onun bulun kolu kanadı altındaki terör örgütleri artık ortalarda dolaşamayacak. Biz memlekete hizmet ederken, Türkiye'yi kalkındırırken, refahı huzuru arttırırken sizden izin mi alacağız, sizden icazet mi alacağız? Bizim Allah'tan sonra tek hesap vereceğimiz millettir millet, asil Türk Milleti'dir. Yeni anayasayla Avrupa ne derse desin, CHP ne derse desin Türkiye 2023 hedeflerine doğru kararlılıkla ilerleyecek.

CUMHURBAŞKANI KİTABI FIRLATIYOR BEDELİNİ MİLLET ÖDÜYOR

Sizler 1 Kasım'da bize bu yetkiyi verdiniz. Biz de şimdi aldığımız bu yetkiyle önünüze geldik, siz de yaptığımız bu anayasaya karar vereceksiniz. Anayasa eski bir araba. 82 model artık yürümüyor. Türkiye'nin yönünü artık belirleyemiyor. Anayasa bir ülkenin pusulasıdır. Pusula bozulmuş, gelecek vaadetmiyor, yol göstermiyor. Sürekli engeller, dayatma, darbe tehdidi Türkiye'ye zaman kaybettiriyor. AK Parti'den önceki dönemi hatırlayın. 2002'yi hatırlayın. O gün doğan çocuklarımız bugün 15 yaşını geçti. Onlar bilmez, anneleri, babaları bilir. Cumhurbaşkanı başka bir şey Başbakan başka bir şey söylüyor. Biri bir telden diğeri başka telden çalıyor. Sonra anayasa kitapçığını Başbakanın kafasına fırlatıyor. Bedelini millet ödüyor.

2001 KRİZİ OLMASAYDI MİLLİ GELİRİMİZ 14 BİN DOLAR OLURDU

2001 krizi yaşandı bu krizin Türkiye'ye maliyeti 638 milyar lira. 2002'de geldik, 2011'e kadar biz bu krizden kalan borçları ödedik. Bu 638 milyarı eğer borçlara, faizlerine ödemeseydik. Düşünün daha fazla ne yapabilirdik, 74 tane Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 140 tane Avrasya Tüneli, 30 tane Marmaray, 15 tane Kanalistabul, 127 bin kilometre bölünmüş yol yapardık. Kişi başı milli gelirimiz bugün 11 bin dolar değil, 14 bin dolar olurdu. İşte 2001 krizinin, anayasa kitapçığının fırlatılmasının bedeli budur. Bir de vesayetler, muhtıralar, milli iradeye tehditler var. Sonra ne oldu 2001'den sonra milletin sinesinden AK Parti çıktı.

CHP'NİN BU ÜLKEYE BİR HAYRI BİR GÜZELLİĞİ YOKTUR

Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a siyasi yasak getirdiler. Yetmedi AK Parti'yi kapatmak için dava açtılar. Yetmedi Cumhurbaşkanının seçilmesini engellediler. Bu işin arkasında da bugün hayır kampanyası yapan CHP var. CHP'nin bu memlekette bir hayrı bir güzel işi yok. Nerede hayırsız işler varsa her yerde CHP. Bugün de hayırın peşinde. Hayır'dan hayır gelmez, CHP'den hiç hayır gelmez. Biz ne yaptık, dedik ki, siz Cumhurbaşkanını seçtirmiyor musunuz, o halde biz de Yozgat'a sorarız, millete sorarız. Size sorduk mu 21 Ekim 2007'de. Yozgat o gün Cumhurbaşkınını halk seçsin dedi ve yüzde 84 evet verdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN YALANLARI 600 KİLOMETRE YOL YAPAR

Geleceğe yönelik tek olumlu bir şeyleri yok Kılıçdaroğlu kahvecilerin yanına gidiyor "16 Nisan'dan sonra kahveciler kapanacak" diyor. Minibüsçülere aynı şeyi söylüyor, muhtarlıklar kapanıyor diyor. İşadamlarına 16 Nisan'dan sonra evet çıkarsa fabrikalarınıza el konacak diyor. Yahu kardeşim gün görmemiş yalan var bunda. Bu kadar olur mu yahu! Biz 14 senede 350 km. tünel yaptık Türkiye'de. Kılıçdaroğlu'nun yalanlarını arka arkaya dizsen 600 kilometre yapar. Bu kadar da olmaz be kardeşim.

Başbakan Yıldırım: "Densiz, alçak, sen kimsin!" ile ilgili etiketler Yozgat Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.