Başbakan May seçim çalışmalarını askıya aldığını açıkladı...

Manchester Arena yakınlarında meydana gelen ve 22 kişinin öldüğü, 59 kişinin de yaralandığı patlamalar sonrası Başbakan Theresa May seçim çalışmalarını durdurduğunu açıkladı.

Manchester Arena yakınlarında meydana gelen ve 22 kişinin öldüğü, 59 kişinin de yaralandığı patlamalar sonrası Başbakan Theresa May seçim çalışmalarını durdurduğunu açıkladı.

BAŞBAKAN MAY: POLİS TERÖR SALDIRISI OLARAK GÖRÜYOR

İngiltere Başbakanı Theresa May, Manchester Arena konser salonunda patlama yaşandığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Düşüncelerinin olayın kurbanları ve bundan etkilenenlerin aileleriyle olduğunu vurgulayan May, "Polisin korkunç bir terör saldırısı olarak gördüğü olayın tüm ayrıntılarının saptanması için çalışıyoruz." bilgisini paylaştı.

SEÇİM ÇALIŞMALARINI ASKIYA ALDI

Öte yandan Başbakanlık kaynakları, May'in gelecek ay ülkede yapılacak erken genel seçim için yürüttüğü seçim kampanyasını askıya aldığını ve son gelişmelerle ilgili bugün gerçekleştirilecek acil kabine toplantısına başkanlık edeceğini duyurdu.

İngiltere'de ana muhalefetteki İşçi Partisinin lideri Jeremy Corbyn de olayla ilgili "korkunç" nitelemesinde bulunarak, "Düşüncelerim olaydan etkilenenler ve acil durum ekipleriyle birlikte." ifadesini kullandı...

Başbakan May seçim çalışmalarını askıya aldığını açıkladı... ile ilgili etiketler Theresa May seçim bombalı saldırı Manchester
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.