Başbakan: Failler PKK sempatizanı...

Başbakan Binali Yıldırım Suruç'ta AK Parti'lilere yönelik gerçekleşen saldırı ile ilgili açıklama yaptı.

Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Bir acı haber aldık. Şanlıurfa'da Suruç kazasında seçim kampanyası yapmakta olan İbrahim Halil Yıldız milletvekilimiz ve yanındaki arkadaşlara esnaf ziyareti sırasında bir saldırı vaki oldu. Milletvekilimizin ağabeyi hayatını kaybetti. Diğer ağabeyleri yaralandı. Bu vahim bir hadisedir. Sebebi ne olursa olsun hiçbir şey insan hayatından daha önemli değildir.Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. yaralılara şifa diliyorum. Umuyorum bu adi bir vakadır. Herhangi bir siyasi sebep arkasında yoktur. Eğer öyleyse sonuçları çok daha farklı olur. '' ifadelerini kullandı. 

FAİLLER PKK SEMPATİZANI

Yıldırım daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada ''Emniyet, valimiz, kaymakam olayları yatıştırmak için gerekli gayreti gösteriyor. Şu anda kontrol altına alınmış durumda. Faillerin veya zanlıların PKK sempatizanı olduğu yönünde polisin kayıtları var, tespitleri var. Sebebi ne olursa olsun, zorla, kanla seçim kazanılmaz. Seçim demek demokrasi demek, seçim demek insanların iradelerini hür bir şekilde sandığa yansıtması demek.'' dedi.

 

Başbakan: Failler PKK sempatizanı... ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Suruç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.