Başbakan Binali Yıldırım'dan "Hicri Yılbaşı" mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım, "Hicri yılbaşı olarak kabul edilen bu mukaddes günün milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum" dedi.

Başbakanlık Basın Merkezinin internet sitesindeki açıklamaya göre, Yıldırım, hicri yılbaşı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yeni hicri yılın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başbakan Binali Yıldırım mesajında, "Rahmet peygamberi Hz. Muhammed’in (sav) hem dünya hem de İslam tarihine ışık tutan hicreti, manevi kurtuluşumuza vesile olacak bir yolculuktur. Hicri yılbaşı olarak kabul edilen bu mukaddes günün milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Bugün idrak etmeye başladığımız Muharrem ayı içinde yer alan Aşura Günü vesilesiyle Ehl-i Beytin bütün güzide fertlerini rahmet ve hürmetle anıyorum. Yeni hicri yılın hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün vatandaşlarımı muhabbetle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım'dan "Hicri Yılbaşı" mesajı! ile ilgili etiketler Binali Yıldırım Muharrem ayı Başbakan hicri yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.