Başbakan Binali Yıldırım: Yol yakınken bu yanlıştan dönün kardeşim!

Başbakan Binali Yıldırım ,Bayburt'ta toplu açılış ve temel atma törenine katıldı

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

* HDP'lilerin TBMM çalışmalarını durdurma kararı

Meclis'e gitmeyeceklermiş, pek de geldikleri yok ya, arasıra geliyorlar.

Millet vekilini seçip Ankara'ya gönderiyor niye? Git Meclis'e bizim işlerimizi takip et. İhtiyacımız olan kanunları çıkar. Milleteen vekalet aldınız, şimdi, "Biz gereğini yapmayacağız!"

Yani okuldan kıran öğrencişler gibi. Milletin vekaletini aldılar, Meclise gidip verdiği görevleri yapacaklar, ben gitmiyorum Meclis'e dediğiniz zaman millete saygısızlık yaparsınız. Millete hakeret etmiş olurusnuz. Meclis'e gitmezseniz millet de size seçimde gereğini yapar. Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz bu kadar basit!

Yol yakınken bu yanlıştan dönün kardeşim. Ne diyecekseniz Meclis'te her şeyi söyleyim. Mesele konuşmak değil. Mesele fikrini ifade etmek değil. Mesele siyasi kalkan olarak terör kullanmaktır.

Hiçbir siyaseti konumunu kullanarak terör kalkan olamaz terör faaliyetlerinin içine giremez.

Başbakan Binali Yıldırım: Yol yakınken bu yanlıştan dönün kardeşim! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.