Başarısızlığı kendi üstüne aldı ve istifa etti!

Arjantin'in teknik adamı Sampaoli, Fransa maçı ardından görevinden istifa etti. Jorge Sampaoli, ayrılığı hakkında açıklamalar yaptı.

Dünya Kupası'nda son 16 turunda Fransa'ya yenilerek turnuvaya veden Arjantin'de teknik direktör Jorge Sampaoli'nin istifa ettiği öğrenildi. Arjanin basınında yansıyan haberlerde, başarısızlığın sorumluluğunu üstüne alan Sampaoli Fransa maçının ardından istifa mektubunu Federasyon'a verdi.

Fransa maçı sonrasında düzenlediği basın toplantısında sıcağı sıcağına radikal kararlar vermenin doğru olmadığını söyleyen Sampaoli, biraz bekledikten sonra kendisi açısından en doğru kararı vereceğini belirtmişti. TNT Sports'un haberine göre, Jorge Sampaoli görevinden istifa etti.

MAÇ SONU NELER SÖYLEMİŞTİ?

Jorge Sampaoli henüz her şeyin çok taze olduğunu ve acele karar vermeyeceğini söylerken, "Şu anda büyük bir üzüntü yaşıyoruz. Oyuncularım elimden geleni yaptı ama başaramadık. Şu an takımdaki geleceğiyle ilgili acil bir karar vermek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Başarısızlığı kendi üstüne aldı ve istifa etti! ile ilgili etiketler Arjantin Jorge Sampaoli Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.